Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bioolje

#1

Divine sa for siden:

Vi har en oljetank som jo må byttes ut nå snart. Vi ønsker i utgangspunktet å benytte tanken til bioolje. Vi har funnet et par firmaer som driver med dette og sendt henvendelse om ønsket befaring til dem, men jeg leste nylig at pågangen var stor og ventelistene lange, så vi ønsker å kontakte så mange som mulig. Jeg har ikke klart å finne noen god oversikt over hvem som tilbyr dette, så er det noen her inne som vet om noen? Vi bor i Bærum.

Dette stresser meg veeeeeldig, kjenner jeg.


#2

m^2 sa for siden:

Disse her hadde vi inne til ettersyn av oljefyren vår og rådgivning, før vi valgte å skrote hele skjiten og sette inn varmepumpe istedet :sparke: Vi valgte å skrote siden det vannbårne systemet var fra 1965, gikk i én sløyfe, og ikke var kompatibel med pumpesystemer som vi var villige til å betale for pluss at vi ikke var sikre på hvor god tanken og løftesystemet var som ikke hadde vært i bruk siden for to eiere siden. Vet ikke om de kan stå for hele prosessen, men det kan jo være et sted å begynne kanskje?

www.energiservice.net/om-oss.html


#3

Divine sa for siden:

Takk! De nevner ikke bioolje på hjemmesidene sine, men jeg har nå sendt dem en e-post likevel nå.



#5

Divine sa for siden:

Takk, Sol. Nå har jeg sendt e-post til begge disse firmaene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.