Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Paviljong mindre enn 3x3m og høyere enn 2,6m

#1

Luvi sa for siden:

Jeg har fått for meg at jeg skal ha en paviljong ute på verandaen. Problemet er at de fleste er minimum 3x3 meter, min veranda er 2,8m bred. Jeg har heller ikke plen. Det finnes noen hos Jysk og Europris som er smalere, men de blir ikke høye nok. For å få en paviljong der jeg ønsker må verandadøra kunne åpnes inn i paviljongen. Jysk har også en variant som er 2,7x2,7m, men den har bare vegger som kan slåes utover, og ikke gardiner som kan trekkes til side.

Jeg har sjekket alle konsepter jeg kan komme på, uten hell, men kanskje du vet noe jeg ikke har greid å finne ut? Evnt gode forslag? Jeg ønsker å få mer ut av utesesongen, nemlig.

Jeg heller mot å rett og slett utvide verandaen for å løse problemet, det blir bare så j**** dyrt. :fnis:


#2

Matilda sa for siden:

Eller få noen til å bygge en pergola, som du kan spenne opp seilduk under. Det har vi. (Mye finere enn de dere fargerike verandateltene, synes nå jeg, men jeg skjønner jo behovet. Særlig så varmt som det var i fjor, så må man ha skygge.)


#3

Che sa for siden:

Er det vegger eller tak du synes er viktigst? Jeg vet jo ikke hvor stor verandaen din er, men en paviljong vil jo stjele mye av lyset inne i leiligheten, tenker jeg.

Maxbo/bohus etc selger pergolaer og. Og kan evt EM markise gjøre deler av samme jobb? (Vi har markise som fungerer som både tak og solskjerming)


#4

Galathea sa for siden:

Hva med å teste et sånt solseil, de har det bl å på ikea. Evt kombinert med levegger? Jeg tror også er paviljong vil ta for mye lys.


#5

Luvi sa for siden:

Pergola. Jaaaa. Det har jeg ikke hatt kjennskap til før, nå ser jeg muligheter.

Vegger og tak er viktig synes jeg, det er for å skape muligheten for et uterom som forlenger dagene og sesongen, og gir muligheter ved litt dårligere vær ute. Jeg elsker å sitte ute og benytter muligheten så mye som mulig.

Men. Bilen min har fått noen utfordringer. Og det ser ut til å bli enda dyrere enn først antatt. Dermed kan det hende uteplassen må nedprioriteres denne våren. Dermed må jeg være litt kreativ og finne noen midlertidige løsninger, som feks en stor parasoll eller lignende.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.