Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefaling av selvbruningskrem

#1

Tjorven sa for siden:

Det skjer hvert år. Når det blir varmt nok til å vise frem leggene mine, så konstaterer jeg at de er fullstendig blå. Jeg trenger hjelp til å ikke blende folk på gata.

For noen år siden kjøpte jeg en selvbruningskrem fra Dove i utlandet som passet meg ypperlig. Bare bittelitt farge og helt grei lukt og konsistens. Men den har jeg ikke sett i Norge.

Er det noen som har en selvbruningskrem å anbefale?


#2

Primrose sa for siden:

Jeg har brukt en spray som jeg kjøpte på Vita, sunspa, som ikke er for mørk. Ingen kjip lukt og mye lettere å få jevn i fargen enn krem som jeg aldri fikk dreisen på.


#3

apan sa for siden:

Dette lurer jeg på også. Leggene mine er en katastrofe.


#4

frukt sa for siden:

Denne kanskje? Cosmica har og en variant ser jeg.


#5

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg har funnet Dove sin på Sparkjøp. :jupp: Det er strengt tatt en bodylotion med selvbruning i, men jeg synes den gir akkurat passe farge og den er enkel å få til uten skjolder.


#6

Frk_Fryd sa for siden:

Den som Frukt lenker til, ja. :nikker:


#7

allium sa for siden:

Jeg bruker også den fra Dove. Den lukter ikke så fælt som mange andre heller.


#8

Tjorven sa for siden:

Takk. Da må jeg lete litt bedre på Vita. Den fra Dove har jeg jo vært fornøyd med før.


#9

Input sa for siden:

Åh, dette trenger jeg også. Gruer meg hvert år til å kaste strømpebuksa. Og jeg blir ikke brun heller, så mine legger fortsetter å være lysehvite hele sommeren.


#10

Drømmedama sa for siden:

Har brukt Sunspa tidligere, ble veldig fin.


#11

Martis sa for siden:

Jeg liker dove som en start, men når resten av meg har fått litt farge bytter jeg til st. Tropez skum som påføres med en vott. :knegg: Jeg får rett og slett ikke farge på leggene, så de fakes hele sommeren.


#12

Tussa sa for siden:

Eg sverge til bodylotion med gradvis farge, det gir fin effekt. Har brukt ulike merker, no har eg St.Tropez kjøpt på Vita.


#13

Polyanna sa for siden:

Denne er den eneste jeg har likt skikkelig (med forbehold om at det er samme som før, flasken er annerledes):

Jeg er ganske mørk i utgangspunktet, da, men har ujevn farge, særlig på lårene. Den gir en farge som passer godt til mine "totalfarger".



#15

Bluen sa for siden:

Lurer på om jeg kjøpte Dove på Meny? Eller kan det ha vært Normal? :hmm: Jeg har en sånn flaske hver sommer, men bruker den aldri. :knegg: Synes det lukter høgg, og så er jeg så hvit at det har lett for å bli skjoldete selv om det bare er bodylotion med mild selvbruner.



#17

Michelle sa for siden:

Jeg er også fornøyd med Dove. Har på bodylotion før selvbruningskremen.



#19

Filifjonka sa for siden:

Det er dessverre ikke den samme som før. :gaah: Jeg kjøpte den i fjor og ble veldig skuffet. Det er en spray. Forgjengeren var veldig bra!



#21

Polyanna sa for siden:

Å, så dumt! Den gamle var knallgod?


#22

Filifjonka sa for siden:

Ja den var virkelig bra. Typisk at den forsvant. :(


#23

Billa sa for siden:

Minner om å skrubbe huden godt og å ta bodylotion på tørre områder som albuer og knær (og ved fotsålene) FØR selbruningskremen. Uansett type :)


#24

Camomilla sa for siden:

Jeg bruker skum fra St.Tropes som påføres med vott.



#26

Karamell sa for siden:

Finnes det noen som ikke utvikler den ekle kjemiske lukten etter noen timer? Jeg kjente den hos Dove og Clarins, som er de siste jeg prøvde.


#27

GinaK sa for siden:

Jeg var også veldig fornøyd med en bodylotion med brunende effekt fra Dove men fant den ikke i fjor så da kjøpte jeg en annen, St.morits tanninglotion. Mener at jeg kjøpte den på Vita.
Vet ikke helt om jeg vil anbefale den. Helt grei men fargen er utrolig sort og den setter seg raskt på hendene så de må vaskes godt og jeg måtte bruke neglebørste og skrubbe skikkelig etterpå. Og om man har veldig hvit hud så blir den kanskje for brun? Jeg har alltid farge så det går greit sånnsett.
Men om jeg finner den fra Dove så kaster jeg denne.


#28

Nera sa for siden:

Lukta kommer av de kjemiske prosessene som skaper fargen, så noe helt luktfritt finnes neppe, men mange er ekstremt sterkt parfymerte for å kamuflere lukta.


#29

Madicken sa for siden:

Jeg synes Dove sin lukter mindre enn før. Alt i alt en bra krem, særlig når den også er rimelig i pris, synes jeg.


#30

Geitrams sa for siden:

Samme her. Jeg blir ikke brun uansett hvor mye jeg er i sola, så på sommeren går det i selvbruning. Denne holder 7-10 dager hvis jeg gjør godt forarbeid, og har grønt pigment for å unngå at man blir oransje.



#32

Vianne Rocher sa for siden:

Bondi Sands. Skum som du påfører med vott. Effektiv og lett og få jevn. Beste jeg har prøvd siden HR sluttet å selge «Summer Legs» her til lands for sikkert 13 år siden:knegg:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.