Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fryse sukkerbrød

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg skal lage sukkerbrød til konfirmasjonen til poden, og leser at sukkerbrødet med fordel kan fryses før man lager kakene. Kunne ikke passet bedre! Men hvor lenge i forveien? Jeg vil ikke ha "frysesmak" på den liksom. Tenkte å forsøke Det Søte Liv sin oppskrift, selv om jeg har en jeg alltid er fornøyd med. Nå skal jeg derimot lage rektangulær.


#2

Nextlife sa for siden:

Den kan ligge måneder uten å få frysesmak bare den er pakket tett og godt inn.


#3

IzziCreo sa for siden:

Supert! Kan du anbefale en god måte å pakke den tett inn? :blafre:


#4

Nextlife sa for siden:

Jeg pakker i alufolie som jeg klemmer godt til.
Et tips, når du skal tine, del bunnen når den er halvfrosset, den blir pent delt og det er lettere enn å dele fersk eller tint bunn.


#5

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips :blomster:


#6

frukt sa for siden:

Det var lurt! Jeg synes det er dritskummelt å dele opp sukkerbrød. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.