Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sko til jente med brede føtter og høy vrist?

#1

Heddamor sa for siden:

Snart 11 åringen har store problemer med å finne sko som er brede nok. Hun bruker str 39/40. Alle sko jeg klarer å finne med ekstra bredde er type kjerringsko. Nå er vi i London, og jeg lurer på om noen vet om merker vi kan se etter her som utvalget er større enn hjemme? Hun hadde blitt så lykkelig over å finne sandaler og pensko og ikke alltid måtte gå i joggesko. 😞


#2

Bean sa for siden:

Clarks har ofte sko med mulig extra wide.


#3

Heddamor sa for siden:

Takk for tips, da sjekker vi der!


#4

pippo sa for siden:

Det finnes en plus-size kleskjede som heter Evans i UK. De har godt utvalg av rimelige og fine ballerinasko etc i div. bredder.


#5

Ine sa for siden:

New Balance har, men vet ikke om de er i vanlige skobutikker.

Mulig hun kan ha rett på spesialsko hos ortopedisk verksted når dere kommer hjem? Jeg fant ikke sko pga for brede føtter, og får spesialsko hos ortopedisk verksted.


#6

Tuddelu sa for siden:

Jeg elsker mine Adidas Falcon sneakers. De har en bred lest og er kjempekuule. Finnes i drøssevis med ulike mønstre. Jeg har enkle hvite.


#7

Heddamor sa for siden:

Vi fant et par hos Clarks. Litt kjerring de og, og var så vidt brede nok, men de fikk duge i dag. De kommenterte at hun hadde veldig brede føtter. Jeg sjekker ut de andre tipsene etter hvert, tusen takk. :)


#8

pippo sa for siden:

Dere burde prøve å komme dere innom Evans når dere er der. Jeg garanterer at de har brede nok sko. Og de har veldig mye ungt og fint. Særlig ballerinasko.


#9

Heddamor sa for siden:

Tusen takk for tipset om Evans - hun fikk kjøpt 4 par der i dag og er så fornøyd. 😁


#10

Elise sa for siden:

Wow! Så flott!

Jeg har skikkelig teite og dumme føtter, og blir overlykkelig hver gang jeg finner et par sko jeg kan bruke. Fikk skikkelig vondt av henne da jeg leste hovedinnlegget. Så godt å endelig finne noe som funker. :jupp:


#11

pippo sa for siden:

Så bra! Jeg har også brede føtter og forstår godt hvor vanskelig og kjedelig det er!


#12

Che sa for siden:

Så bra hun fant seg sko!
Sånn ellers så pleier zalando også å ha sko med ekstra vidde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.