Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Boktips til 11-åring

#1

Tjorven sa for siden:

Knerten er 11 år og leser mye og gjerne, men han er bittelitt kresen i forhold til hva han leser. Han vil ikke lese krim. Han har lest alt av Rick Riordan, og mange tilsvarende serier. Han forsøkte seg nå på Maze-runners, men midt i bok 2 ble det stopp fordi det var for ekkelt/skummelt.

Han liker at det er litt overnaturlig, for da trenger han ikke lure på om det egentlig kan ha skjedd i virkeligheten. Dette er også årsaken til at han unngår krim.

Er det noen som har boktips til ham?


#2

Myria sa for siden:

10-åringen min likte godt Ready Player One av Ernest Cline (han slukte Maze Runner-bøkene, men ser din ikke likte dem) og bøkene av Bobbie Peers (Luridiumstyven). Og så liker han Discworld-serien av Terry Pratchett. Den inneholder bl.a. en serie ungdomsbøker (Begynner med Wee Free Men/Skrellingene), men de vanlige bøkene er også bra og så kan man velge bøker litt i forhold til karakterene man liker best.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.