Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal et produkt

#1

frukt sa for siden:

Har du snublet over et produkt (alt mulig) som du er kjempebegeistret for, og bare måååå anbefale? Gjør det her da vel. :jupp:

Jeg har nettopp oppdaget kokosmelkyoghurten til Coop på Obs, og er veldig begeistret. Jeg unngår jo kumelk, og denne er bedre og billigere enn Berit Nordstrand sin. :jupp: Lipglossene til Korres som sitter godt og gir myke lepper, og fuktighetskremen Erborian Bamboo matte som gir myk og matt hud er jeg også superfornøyd med.


#2

GinaK sa for siden:

Sikkert ikke veldig nytt men jeg har funnet etpar nye produkter i butikken som er superdigg. Ikke så sunt da..

[img]https://www.diplom-is.no/produkter/royal-trippel-magi-nyhet[/img]

[img]https://www.diplom-is.no/produkter/royal-trippel-magi-nyhet?pid=DiplomIs-Product-Image&r_n_d=1523189_&adjust=1&x=800&y=445&from=0&zmode=fit[/img]

#3

My sa for siden:

Den ferdige fiskesuppa til Rema1000. De andre suppene også, for den saks skyld, men ungene her er særlig glad i fiskesuppa, og den har blitt redningen mange travle dager.


#4

frukt sa for siden:

Det trenger ikke være sunt, Gina. :blunke:#6

Elise sa for siden:

Elsykkel


#7

millact sa for siden:

Rema 1000 sin thaisuppe. Hiver oppi en boks kokosmelk og gjerne litt oppkuttet kylling. Det er også godt med vårløk oppi.#9

Hyacinth sa for siden:

Så kjekt, den har jeg stort og sett på flere ganger, men aldri kjøpt.#11

GinaK sa for siden:

Har den samme effekt som Brulidine? Minsten min fikk med jevne mellomrom store åpne sår på øreflippene og i sprekken mellom øre og ansiktet helt fra han var baby. Det verket og vesket. Fikk tips om å smøre på denne kremen og da hjalp det raskt.
Jeg trodde det kom av fuktighet/sikkel når han brukte smokk, sov på siden osv.
Men nå når han ble større så har han med jevne mellomrom fått munnsår/herpes på leppe og noen ganger i nesen så det er vel et virus som han har hatt i kroppen siden han ble født.


#12

Hyacinth sa for siden:

Nå uttaler jeg meg ikke medisinsk, altså. Men jeg synes ikke de kan sammenlignes overhodet, Medihoney er MYE bedre. Ingrediensmessig er de heller ikke like. På apoteket fortalte en ansatt meg at de smører kremen direkte i store sår på sykehuset. Men først og fremst er min erfaring at kremen virker noe helt utrolig!


#13

Novla sa for siden:

Fryktelig usexy sak, men jøye meg som den funker! Etter å ha brukt den noen dager tok jeg meg selv i å sitte og stryke tommelen over de andre fingertuppene; tenkte «det var da en pussig uvane», før det demret for meg at de vanligvis ru fingertuppene mine plutselig var blitt silkemyke. :lykkelig: Prøvde så på albuene, og etter noen dager var jaggu de også blitt forbløffende myke!


#14

My sa for siden:

Hvor kjøper du den Novla?


#15

zinatara sa for siden:

De har den på europris iallefall.


#16

Hyacinth sa for siden:

Jeg vil også sterkt anbefale håndkremen Night Balm fra Rituals. (Den grønne lukter aller best!) Som navnet tilsier er dette en krem man bruker om natta. Hendene er silkemyke hele dagen etter. Herlig! Beste håndkremen jeg har hatt.


#17

Novla sa for siden:

De har den også på Obs, Rusta og Circle K.


#18

frukt sa for siden:

Ja, synes jeg ser den overalt for tiden. :knegg:


#19

My sa for siden:

Ok, jeg handler aldri på noen av de stedene, de ligger alle utenfor sentrum, jeg bor og handler (stort sett) i sentrum. Men kanskje de har den på Normal?


#20

Turban Smukk sa for siden:

Fin tråd!

Jeg vil anbefale sovemaske. Herregud, så genialt! Jeg har glipper mellom rullegardin og vindu og langt fra lystette gardiner. I fjor sommer kom jeg tilfeldigvis på sovemaskene
som fulgte med sånne pysjpakker kjøpt på tilbud på Cubus. Nytt liv! I stedet for å mase med lystette gardiner, utvendig solskjerming til en million, ny rullegardin osv osv tar jeg bare på sovemasken og det blir vips helt mørkt. :knegg:

Alle bør ha sovemaske om våren/sommeren.


#21

Morella sa for siden:

Jeg synes også dette var en fin tråd. Har prøvd flere ting som har blitt nevnt, lett påvirkelig som jeg er. :knegg:


#22

IzziCreo sa for siden:

Tine sin nye vaniljemelk :elsker:


#23

frukt sa for siden:

Mission accomplished :glis:
Jeg har også oppdaget noen nye produkter. ::jupp:


#24

frukt sa for siden:

Også kjekt å ha på telttur og overnatting på turistforeningens hytter. Det er sjelden lystette gardiner der. :nemlig:


#25

Morella sa for siden:

Jeg kjøpte denne og har brukt den ofte på meg selv og de andre i familien (inkludert bikkja) siden mai. Anbefaler den virkelig. Jeg får ofte gnagsår av pulsbeltet, og da er det veldig fint å smøre på. Små sår på hunden har også blitt overraskende fort borte etter noen få dager.


#26

zinatara sa for siden:

Å bruke sånne liba tynnbrød som pizzabunn. www.libabrod.no/produkter/liba-original/ De smaker godt og det blir pizza på null komma niks. Alle velger hva de vil ha oppå sin pizza og den er ferdig etter 4-5 minutter på 250 grader med pizzafunksjon.


#27

Mamari sa for siden:

Lurer på om dette produktet kan funke på puberterts hud? 13 åringen har prøvd ulike hudpleieserier mot plagsom acnehud uten stort hell. I desperasjon i romjulen smurte hun på aselli sårsalve som vi hadde i medisinskapet og som faktisk virker ganske så bra. Men minuset er at den stinker tran ...så derfor er vi på jakt etter noe lignende som kan fungere.

Ser at denne kremen inneholder manuka honning så kanskje det kunne være et alternativ?


#28

frukt sa for siden:

Har hun prøvd the Ordinary? Jeg har god effekt av det. Dette regimet:
AM
Niacinamide 10% + Zinc 1%

PM
Salicylic Acid 2% Solution, Niacinamide 10% + Zinc 1%

Note: For non-comedogenic surface hydration, apply 100% Plant-Derived Squalane as the last step in the AM and PM.


#29

Hyacinth sa for siden:

Det er jo helt fantastisk!#31

Mamari sa for siden:

Jeg har kikket på produktene og det er verdt et forsøk. Et pluss er jo at de er rimelige også!


#32

Vianne Rocher sa for siden:

Hudpleie fra Elixir. Det er dyrt men jeg har ikke hatt så fin hud siden jeg var ung og kunne kline bodylotion i fleisen å se råfresh ut.


#33

IzziCreo sa for siden:

Enig. Jeg måtte dessverre slutte med den da de ikke kan brukes sammen med legemidler for Rosascea, men datteren min som slet med noe uren hud i kinnene fikk den - og vips så var huden finfin!


#34

Avatar sa for siden:

Interessant! Hvilke legemidler da?


#35

IzziCreo sa for siden:

Jeg bruker Finascea. Og det var Elexir Niactil 4% jeg da benyttet før jeg startet.#37

apan sa for siden:

Er denne egnet for en fireåring rundt 110 cm?


#38

frukt sa for siden:

Det vil jeg påstå. Mine er nesten 130 cm og har greit med plass. :jupp: Den måler ca 70x50x30.


#39

GinaK sa for siden:

Vet ikke om den er ny men kom over denne her en dag. Bønnesalat.
Var deilig ved siden av laks, grønnsaker og ris. Og det beste er at det er bare jeg som liker sånt her i heimen så da får jeg ha den i fred. Nam#41

Trulte sa for siden:

Elisabeth Arden 8hour cream (den uten parfyme). Tar smerter og heler herpesmunnsår uendelig mye fortere enn ALT annet jeg har prøvd ut. Bedre enn zovirax munnsårplaster nipplecream etc etc.


#42

GinaK sa for siden:

Er det denne du mener? Den som har litt seig konsistens?

Jeg har en minitube av den så har tatt den frem nå for jeg har så tørre lepper for tiden.


#43

Maverick sa for siden:

Den paradis-mascaraen til L’Oreal - heftige greier. Jeg har naturlig lange svarte øyevipper så det har gjerne vært litt hipp som happ hva jeg har brukt, men den her ga skikkelig dådyr-look og kjempeforskjell.

Con er at ansiktsgjenkjenninga på mobilen ikke funker mer. :knegg: (Sikkert en tilfeldighet men himla god salgspitch da.)


#44

Trulte sa for siden:

Ja. Fantastisk.


#45

Hyacinth sa for siden:

:sjokk:

Har du link? Eller nøyaktig navn?

I dag anbefaler jeg smågodt. :nemlig:#47

Palmen sa for siden:

Ja den er kjempegod! For oss som ikke er godt utrustet fra naturens side er primeren også verdt sin vekt i gill. Eller 119kr, da.


#48

frukt sa for siden:

Takk for anbefalingen! Jeg slo til og fylte en boks med smågodt for 59 kr på REMA. :jupp: Lenge siden sist, og det blir nok lenge til neste gang. :knegg:


#49

IzziCreo sa for siden:

Bris med bringebær og limonade - ny smak :hjerter: Tok meg rett tilbake til barndommen og bringebærdrops :elsker:


#50

Strå sa for siden:

Kulinaris sin is med salt karamell. Den er vanskelig å sette inn i fryseren igjen. Den blir gjerne tom når jeg først har begynt.#52

Hyacinth sa for siden:

:knegg:


#53

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Jeg fatter ikke hvorfor jeg puttet inn sjokk-smiley i går... :gruble: Lurer på om jeg gjorde feil...?#55

GinaK sa for siden:

Nå fant jeg igjen tipset på isen. Husket ikke hvor jeg hadde lest det og kjøpte den når jeg så den på REMA.
Men , tusen takk for tipset, Strå. :blomster: Eller, kanskje ikke. :p
Men jeg elsker is og lakris så dette måtte jo bli bra. Likte den kjempegodt. Det beste er at jeg får ha den helt i fred. :)#57

frukt sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med denne solkremen for ansikt fra Rudolph Care. Den har en mild og god duft, og huden blir ikke glinsende av den. :jupp:


#58

Fersken sa for siden:

Snart tenåringen har tørr og atopisk hud. Denne kremen har hun nå brukt på de tørre partiene i ansiktet og hun sier selv at det er den beste kremen hun har prøvd.


#59

My sa for siden:

Sjampo fra Korres til ungdom med fett hår. Fått anbefalt i en annen tråd her inne, men etter at den har vært i bruk av husets ungdommer en stund kan den fint få sin plass her inne også:#61

zinatara sa for siden:

Jeg syns jeg har hatt god effekt på området rundt nesen. Bruker alltid å ha en del fet flassende hud der og vanskelig å få det fint selv med sminke. Så veldig fornøyd med det. For øyeblikket er det lenge siden jeg har hatt noe utbrudd på haken, så vanskelig å si der bortsett fra at huden generelt er mykere.

Har bestilt produkter jeg fikk anbefalt for blandingshud til både morgen og kveldsrutine fra the ordinary. Så spent på hvordan resultatetet av det blir.


#62

IzziCreo sa for siden:

Jeg kjøpte den etter din anbefaling her, Mave, men har fortsatt ikke testet den :what: Tyder på at jeg sminker meg rimelig sjelden når jeg ser at denne var fra februar :knegg:

#66

Che sa for siden:

Jeg har lett etter mascara etter at YSL kuttet ut babydoll mascara. Nå tror jeg at heg har funnet en billig arvtaker. Maybelline snapscara. Veldig god børste og lett å vaske av. Sånn ser den ut i 2:1...


#67

frukt sa for siden:

Ullplagg får jeg visst aldri nok av, og balaklava har jeg ofte ønsket meg på fjellturer om vinteren. Denne fra Janus kjøpte jeg på Obs i dag så jeg har ikke fått testet den ut enda, men jeg tror den er bra altså. :jupp: Liker at det er mesh man kan dra over nesen sånn at man faktisk får puste, og den er tettsittende nok til at den vil holde seg på plass.
www.janus.no/herre/balaclava-ull/432878-886


#68

Milfrid sa for siden:

Hvem skulle tro at jeg skulle anbefale kosttilskudd. :sjokk:

Uansett. Jeg sliter med dødt og livløst hår. Så beit jeg på en reklame på Facebook. 300 kr og det kunne ikke gjøre det verre liksom.

Jeg har brukt det en måned. Jeg aner ikke om det funker på håret. Men neglene mine! Jeg har alltid hatt gumminegler som fliser seg. En negl er sprukket vertikalt. Krisenegler. Men etter en måned på disse her vitaminene så har jeg plutselig negler som begynner å bli lange. Og harde. :sjokk:

hairluxious.no/?gclid=CjwKCAjwjbCDBhAwEiwAiudBy_mxY36Fe2iZPwEXunoatax1g_JbRLqBWH-e2W7A8w_V3iJ8TTcAOhoC0PUQAvD_BwE


#69

Malama sa for siden:

Salt karamell er perfekt fordi du liker lakris?

Altså, is med salt karamell kan jeg godt like, men LAKRIS må være endad veldig mye bedre....


#70

frukt sa for siden:

Denne teen er en av de bedre chaiblandingene jeg har smakt! Hvem skulle trodd et IKEA kan te.


#71

frukt sa for siden:

I full size ja. :latter:


#72

Nera sa for siden:

Ikke et helt konkret forslag, men altså: Pizzastål :hjerter: Mannen kjøpte 6 mm tykt stål med spade på Finn, og etter det har vi produsert pizza over en lav sko. Dagens hadde reinskav og saus av kesam, tyttebær og timian.


#73

Maverick sa for siden:

Ducati Scrambler. :jupp:


#74

Trulte sa for siden:

Maybelline sky high mascara. Hypet, ja. Men gir lange fine vipper.


#75

frukt sa for siden:

Heller ikke et spesifikt produkt, men stekeovn med pyrolyse gjorde min bortimot svarte støpejernspanne fin og rød igjen. :lykkelig: Moren min lurte veldig på hvorfor jeg absolutt måtte låne stekeovnen hennes. :humre:#77

Billa sa for siden:

Vannfast?

Bill.mrk: lett påvirkelig :sparke:


#78

Fintdethei! sa for siden:

Lettpåvirkelige meg skulle bestille sånn mascara. Men de nekter å ta kredittkortet mitt. Da sparte jeg de pengene.


#79

Lavender sa for siden:

Børsten ligner på denne som forsåvidt virker, men jeg synes børsten er vond.


#80

Novla sa for siden:

www.cultbeauty.co.uk/ har Charlotte Tilbury, og veldig greit opplegg for bestilling (fikser norsk moms så du slipper gebyrer og tull). :secret:


#81

sindrome sa for siden:

Si fra om det funker på håret etterhvert da :)

Bill. mrk. har sterke negler men vil ha bedre hår.#83

dharma sa for siden:

Hyacinth hva bruker du det til? Jeg vet jeg har sett dette nevnt i en oppskrift nylig, men husker ikke hvilken.


#84

dharma sa for siden:

Lese under produktet på linken kanskje, der stod det jo forslag.:sparke:


#85

Hyacinth sa for siden:

Jeg fikk det i går kveld, men jeg har drysset det på pålegget, både på røkt skinke og avocado. Ser for meg at det passer omtrent til alt. Kommer nok til å drysse det på mange av middagene mine.

De har flere sorter. Kjøpte ume/plomme også. Godt, men kimchi var best. Ekstremt smaksrikt. Trenger ikke så mye.


#86

zinatara sa for siden:

Så litt som furikake, bare uten tare? Kjipt dyr frakt, syns de kunne tilbudt brevpost. Var jo like mye i frakt som produktet kostet.


#87

Hyacinth sa for siden:

I know. Det satt langt inne. Men fant det ikke noe annet sted. Lette lenge.


#88

frukt sa for siden:

Det så spennende ut, Hyacinth!
#91

Madicken sa for siden:

"Dr. Lipp nipple balm". Rene promilletesten.


#92

Koma sa for siden:

Sjokolademelk fra Tine med kokosbollesmakNytes iskald.#94

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips! Denne drakk jeg endel tidligere, og husker smaken som god.


#95

My sa for siden:

Anbefaler disse fotballskoa til alle fotballbarn/-ungdom som sliter med severs sykdom/hælsmerter i perioder med rask vekst:

www.unisportstore.no/fotballsko/adidas-predator-203-laceless-tf-dark-motion-sortgra/194761/

Guttungen på 13,5 har slitt med dette nå i over et år, og motivasjonen for å spille fotball har dalt betraktelig. Det er ikke noe gøy når det bare gjør vondt. Men etter å ha prøvd utallige innleggssåler, behandlinger, øvelser, og ikke minst en formue brukt ulike typer fotballsko, uten at det har nyttet, kom han på at den perioden han hadde minst vondt var den perioden han hadde fotballsko av denne typen (eldre modell, for flere størrelser siden). Fikk høre noe lignende fra en annen, så vi kjøpte disse i et siste desperat forsøk. Allerede på første trening var det stor forskjell. Tredje gangen han brukte dem kom han for første gang på evigheter hjem fra trening med et STORT smil, og hadde deltatt, og løpt, hele treninga igjennom, og vært med på alt uten å måtte gå og sette seg. Det er lenge siden jeg har sett han så strålende fornøyd. :rørt:

Mannen tar ingen sjanser, så nå har han bestilt ett par til, en størrelse større, som han kan bruke når disse har blitt for små, og ett par i samme størrelse, med store knotter (sikkert ikke like bra, men sikkert ok de få gangen han trenger det pga ekstremt våt bane eller naturgress).


#96

Nera sa for siden:

Det der likner på kunstresskoene yngste her bruker, @My. Han har slitt med smerter i rygg og overbelastningsskade i kneet (jada, en niåring med overbelastning), og disse skoene har gjort at ryggsmertene er blitt mer eller mindre borte. Han spiller fotball 4 eller 5 ganger pr uke, så det er viktig med riktige sko.


#97

My sa for siden:

Ja, det anbefales vel egentlig å bruke denne typen sko (turf/TF) med demping til trening, også vanlige kunstgressko til kamp. Men jeg tror nok guttungen kommer til å bruke disse til kamp også, hvis det betyr at han kan yte maks uten å bli begrenset av smerter. En revolusjonerende oppdagelse i heimen.


#98

sindrome sa for siden:

Hvorfor skal folk på død og liv komme opp med geniale produkter? Jeg har nok laster!!! :knegg:


#99

Palmen sa for siden:

Jeg vil slenge meg på en generell anbefaling på unisportstore. Bare så synd at jeg ikke oppdaget de før i år! Mens der norske butikker er dårlige på fotballsko i størrelse 39, har unisportstore godt utvalg, gode priser og lynrask levering. Jeg er overbevist, og kommer ikke til å handle andre steder!


#100

millact sa for siden:

Min venninne bruker de mye. De har også godt utvalg i joggesko sier hun.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.