Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ledningsfri Støvsuger? Erfaring med nyere modeller?

#1

Kirsebær sa for siden:

For noen år siden hadde jeg en ledningsfri støvsuger (Electrolux) som aldeles ikke var god nok, og de andre modellene som var å oppdrive på den tiden var heller ikke noe å skryte av. Så da ble det vanlig støvsuger istedet, og den ledningsfrie ble bare stående å ta opp plass i boden fram til den ble kastet.

Nå skal jeg kjøpe meg ny støvsuger igjen, og mener å ha fått med meg at det har kommet noen trådløse de siste par årene som faktisk er bra. At de både har sugeevne, fleksibilitet og har batteri som varer litt lengre enn et øyeblikk.

Er det noen som har prøvd noen av de nye modellene ledningsfrie støvsugere og kan si noe om dem?

Jeg bor på 59 kvm, i hovedsak parkett, men med noen tepper.



#3

Kirsebær sa for siden:

Dyson er såpass dyr, at de siste modellene der bør absolutt være i toppsjiktet ja.


#4

tjolahopp sa for siden:

Vi har nettopp kjøpt Philips Speedpro Max som er med i denne testen: www.dinside.no/bolig/aldri-mer-stovsugerslange-og-ledning/70733792

Jeg har bare testet den et par ganger, men er så langt fornøyd. Vi har ikke kvittet oss med den gamle vanlige støvsugeren, for jeg tror nok vi vil bruke den innimellom fortsatt.

Philipsen klarte en kjapp runde i hele leiligheten på en lading. Vi har 145 kvm. Ulempen med den type støvsuger som har børste under som går rundt, er at lange hår har lett for å kveile seg rundt børsten så den bør renses hver gang den er brukt. Ellers synes jeg den fikk med seg det meste av støv.

Vi så på dyson også, men den måttet man holde knappen inne på mens man skulle støvsuge, og da vurderte jeg den ikke mer.


#5

Geitrams sa for siden:

Vi har Dyson, fornøyd med den. Ingen problem å holde knappen inne.


#6

mkj sa for siden:

Har Dyson, er godt fornøyd, men sikker på at en rimeligere variant også kan gjøre nytten.


#7

Neket sa for siden:

Har Dyson. Elsker elsker elsker. :jupp:


#8

Kirsebær sa for siden:

Dere med Dyson, hvilken modell?
V8 ligger sånn i pris at jeg kan kjøpe den, men hvis v10 og V11 er betraktelig mye bedre må jeg spare litt til.


#9

Tallulah sa for siden:

Jeg tror du bør spare. :nemlig: Så vidt jeg husker kom V8 ganske dårlig ut i en test som gjorde at jeg kjøpte toppmodellen fra Electrolux ErgoRapido, Power Edition. De andre fra Electrolux hadde kommet dårlig ut.


#10

Neket sa for siden:

Jeg har V10, men jeg har ikke prøvd noen andre, så jeg har ingenting å sammenligne med. Den er hundre millioner ganger bedre enn den ubrukelige ergorapidoen vi hadde før.


#11

Kirsebær sa for siden:

Ja, jeg mener jeg leste en test som sa noe om veldig forbedring fra v8 til v10. :gruble:
Må lese litt mer der.
Men hadde vært fint å høre om andre merker også. :jupp:



#13

mkj sa for siden:

Hvis det er tungvint å tømme er litt av vitsen med lettvint støvsuger borte. Jrg støver ikke så lenge i strekk, men bruker den litt som kost-og støvbrett, geriljastøvsuger. Mao er ikke batteritid kritisk for meg.


#14

Kirsebær sa for siden:

Ja, ser den.
Så da går egentlig OHB’en ut.



#16

trøtt sa for siden:

Jeg har hatt Phillips sin og dyson V8. Phillips har bedre batteritid, men fungerer svært dårlig på møbler, fjerner omtrent ikke hår. Ubrukelig i bil.

Dyson er knallbra i bil og på møbler, har aldri hatt sofa så fri for hundehår. Problemet med dyson er dårlig batteritid og det er tungt å holde knappen inne over tid.

Har også hatt Electrolux pure f9 allergy. Den suger bra på parketten, men den er heller ikke spesielt god på møbler. Veldig tungvint med den utrekkbare slangen.

Jeg har hatt alle disse i 30-50 dager og levert de tilbake. Jeg forventer mer til den prisen. Nå står jeg uten håndstøvsuger og irriterer meg over at jeg ikke har funnet den perfekte.



#18

trøtt sa for siden:

Den prøvde jeg også og har aldri vært borti dårligere støvsuger. Den sugde ikke noe opp om vi matet den med det engang. :knegg:


#19

Isolde sa for siden:

Kan det ha vært noe galt med din? Min støvsuger både teppe, gulv og møbler uten problemer. Og setter man den på hastighet to blir den ekstra effektiv.


#20

trøtt sa for siden:

Jentungen kjøpte samme og hun leverte den også tilbake for den fungerte like dårlig hos henne så litt rart om vi begge har fått en som er ødelagt. :vetikke:


#21

Isolde sa for siden:

Mens både vi og svigers er veldig fornøyde. Hjemme har jeg sentralstøvsuger og den er ikke noe sterkere.


#22

trøtt sa for siden:

Så rart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.