Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lettsaltet svineknoke

#1

Zulu sa for siden:

Hva lager jeg av den? Grabbet med meg en sånn på halv pris, og tenkte den kunne bli utgangspunkt for middag i morgen. Forslag?


#2

zinatara sa for siden:

Jeg bruker det til betasuppe og potetball.


#3

Malama sa for siden:

Jeg bruker også til potetball. Men kan jo kokes og lar suppe eller lapskaus eller noe sånn også.


#4

Bloppy sa for siden:

Jeg koker den som den er bare. Og har kokte poteter og kålrabistappe til. :rema1000:
Koker gjerne to i slengen, og lager lapskaus av den andre.


#5

Geitrams sa for siden:

Jeg koker den og har den enten til kjøttsuppe, hjemmelaget ertersuppe eller med kålrabistappe og potet.


#6

Pegasus sa for siden:

Koker kjøttet ihjel, og bruker det i hjemmelaget ertesuppe.


#7

Fløyel sa for siden:

Erter, kjøtt og flesk. :hjerter:


#8

Charlie sa for siden:

Kjøp frossen lapskausblanding på Rema 1000 og bruk kjøttet til den.

Synes den billigste er den beste, det er mainstreamgrønnsaker som alle liker, og potetbitene meler seg fint i lapskausen når den har kokt litt.


#9

Skilpadda sa for siden:

Koker i trykkoker (så tar det under én time i stedet for tre) og serverer rotmos til. :jupp:


#10

Zulu sa for siden:

Jeg gledet meg veldig til å mumse saftig og mørt knokekjøtt til middag i dag, og hadde ramenplaner for restene i morgen, men da jeg åpnet pakka lukta det død og fordervelse, gitt. Jaja, bedre lykke neste gang.


#11

Fersken sa for siden:

Svineknoke lukter ikke akkurat blomstereng, men fordervelse skal det ikke lukte.

Jeg synes røkt svineknoke er bedre enn bare lettsaltet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.