Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å bake mandelpoteter

#1

Hondacrv sa for siden:

Eg har kjøpt mandelpoteter som eg tenkte å bake i ovnen med maldonsalt og olivenolje. Men egner mandelpoteter seg til dette? Eg har ikkje gjort akkurat dette før og blei i tvil....


#2

Matilda sa for siden:

Det gjør vi stadig - vi bruker de potetene vi har - og det blir alltid godt! Vi pleier ikke kjøpe inn mandelpoteter spesifikt til det, men har alltid noen igjen i posen etter andre middager, og de blir ofte bakt på den måten.


#3

Hondacrv sa for siden:

Å takk! Då slepp eg å kjøpe nye.
(Og så har eg sett punktum i overskrifta, for ein vederstyggelighet).


#4

Strå sa for siden:

Å, nammenam, det er noe av det beste jeg vet, å saltbake mandelpoteter (eller noen små melne) og litt olje på. (Og litt aioli til). Blås i påunktumen.


#5

Floksa sa for siden:

Del dem i to, ha på olje og salt og inn i ovnen til de er møre. Det er kjempe godt!!


#6

Hondacrv sa for siden:

Aioli skal komme fra ho som lager den avanserte delen av maten :knegg: ca kor lenge bør mandelpotetene stå da?


#7

Hondacrv sa for siden:

Det hadde floksa allerede svart på.


#8

Floksa sa for siden:

Jeg tipper 20 minutter kanskje? Jeg tar alt sånn på magefølelse og er ubrukelig til å forklare :knegg:


#9

liefje sa for siden:

Avhenger av størrelsen og temperaturen i ovnen. Jeg pleier å stikke i dem med en gaffel for å sjekke. Går fortere å få møre mandelpoteter enn andre poteter, så jeg ville sjekket etter 10 minutter med ovn på 220 grader.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.