Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

FINN småjobber lagt ned - alternativ?

#1

Lille meg sa for siden:

Jeg har noen få ganger benyttet meg av FINN småjobber, og nå skulle jeg hatt hjelp til litt hagearbeid. Denne tjenesten er nå lagt ned. Er det noe alternativ om man ønsker å komme i kontakt med privatpersoner for å få utført småjobber?


#2

Fløyel sa for siden:

Har du forsøkt mittanbud.no, samme gruppering.


#3

Lille meg sa for siden:

mittanbud.no er i mine øyne mer rettet mot firma og større oppgaver. Jeg snakker om en jobb som kanskje tar en time eller to, og arbeid som typisk faller innunder det Skatteetaten omtaler som Småjobber og tjenester.


#4

polarjenta sa for siden:

Her har frivillighetssentralen et sånt tilbud, kanskje det finnes noe tilsvarende der du bor?


#5

Myria sa for siden:

Her pleier folk ofte å spørre etter den typen hjelp på Facebooksiden for stedet vi bor. Da er det alltid noen som kan eller f.eks. har/kjenner en tenåring som vil ta jobben. :jupp:


#6

Palmen sa for siden:

Navohjelp appen?


#7

Daisy sa for siden:

Det finnes facebookgrupper for sånt. Vi har i Bergen f.eks en som heter "småjobber i Bergen"


#8

Input sa for siden:

Vi har brukt mittanbud til slikt, f.eks. trengte vi å akutt tømme en bod og kjøre det hjem til svigerforeldrene mine. En jobb som tok totalt en time og 15 minutter.

FINN småjobber ble jo lagt ned fordi de ikke fikk høy nok markedsandel, og det må jo bety at dette foregår et annet sted. Jeg er ganske sikker på at det er blant annet på mittanbud.


#9

Fløyel sa for siden:

Både mittanbud og finn.no drives av Schibsted. Det er vel naturlig at de samler alt på et sted tenker jeg. Og Mittanbud begynner å bli store.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg tenker også at mittanbud.no er helt rett sted for noe sånt.


#11

Lille meg sa for siden:

Takk for gode tips! Denne gangen endte jeg opp med å lete opp kontaktinformasjon til en fyr jeg har fått hjelp av tidligere. Men neste gang skal jeg sjekke ut mittanbud.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.