Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Timar sa for siden:

God morgen!

Tidlig start på dagen med intervjuer, heldigvis med meg på den mest behagelige siden av bordet. :knegg:

Jeg skal løpe skikkelig langt i morgen, og har selvfølgelig klart å pådra meg en kjip forkjølelse med feber og hoste. Jeg som nesten aldri er syk, og så blir jeg det nå! :forbanna::realmad::badmood:

Med nok dop på innsida så overlever jeg forhåpentligvis dagen. Mistenker dog at våte buksebein ikke teller i positiv retning..


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter hjemme og venter på avreise til legekontoret med knerten. Han er slett ikke syk, men trenger legeattest på at han er frisk nok til å sendes på leir til utlandet i sommer. Fastlegen kjenner jo på ingen måte gutten, men det at de ikke aner hvem hverandre er, er jo et godt tegn i seg selv.


#4

Hondacrv sa for siden:

Eg har sett ein pai i ovnen, og er me det begynt å forberede femtiårslaget mitt i mårra. Dette blir bra.


#5

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg er på plass på kontoret. Har ikke så veldig mye å gjøre, men det dukker vel opp noe. Har vært rimelig hektisk i det siste med jobbintervjuer i alle mulige stillinger. Jaja, greit med rolige tider.

Lykke til med 50årsfeiring, honda.:)


#6

ingling sa for siden:

Tidlig på jobb i dag her også, så har allerede jobbet en del. :tøff: Motivasjonen er på minus, men planen er å bli ferdig med en rapport jeg har hatt hengende over meg i månedsvis før helgen. :kaffepc:


#7

Toffskij sa for siden:

Morn! Det er fredag og sol, og jeg er nesten litt irriterende blid! :hyper:


#8

Bluen sa for siden:

Hvor i huleste befinner du deg, Toffen? :mumle: England? Her i Oslo øser regnet ned på britisk vis, og det gjør meg sur.


#9

Toffskij sa for siden:

England, ja. :knegg: Perfekt forsommervær!


#10

Fersken sa for siden:

Det er flekkvis vått på bakken og blå himmel her i sørvest, det lover godt for helgen. Ikke det at jeg skal gjøre noe spesielt, men kjekt for syklistene som skal sykle rundt i byen hele helgen.

Følger spent med i nyhetene om det blir konflikt eller ei. Har et håp om enighet når partene sitter så lenge på overtid.


#11

Mex sa for siden:

Ferdig med eksamen. I dag venter kjente problemer på jobben. Bare å brette opp armene og ta et tak


#12

Frøy sa for siden:

Jeg er utladet etter eksamenen og kommer ikke i gang på jobb. Flask at jeg er invitert med på å burger i lunsjen i dag.


#13

Frk_Fryd sa for siden:

Jeg skal ha med meg et lass med bittesmå speidere på leir i morgen, og værmeldingene kunne vært bedre. Håper alle har vett til å pakke nok skifteklær!


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg stod med lue på sidelinja i går. Sånn var det ikke i mai måned i fjor.


#15

Input sa for siden:

Jeg er på jobb for første gang på to uker (grunnet sykt barn, eksamen og liknende, 17.mai), og det føles nesten absurd. Skjønner nesten ikke hva jeg skal gjøre. :knegg:

Jeg er forøvrig veldig glad for dette regnet fremfor den tørken vi hadde i fjor.


#16

Dali sa for siden:

Morn fra terassen. Liten pause i sårt tiltrengt ryddogvask av stue. Selv om gulvet på fem minutt flyter over av disse fnokkene som svever over alt.


#17

Bluen sa for siden:

Nå er det bare et par dager siden det var 25 grader, da - riktignok noe skjemmet av et voldsomt skybrudd som traff meg i hodet. :knegg:


#18

tink sa for siden:

Mornings. Har deadline på prosjektbeskrivelse som skal inn i dag, og jeg har såvidt begynt... Kjenner at det er like før siste-liten-inspirasjonen siger inn. :kaffepc:


#19

Millen sa for siden:

Siste eksamen om 2 uker og jeg bør lese, men er så umotivert... men har vel ikke noe valg.


#20

celebelen sa for siden:

Jeg sitter og håper regnet gir seg snart. Klassen til Ville skal på overnattingstur i skogen, og jeg skal visst være med (trodde vi skulle ha telt, men det er visst ikke nok av dem, så det blir presenning over og under for noen).


#21

Albertine sa for siden:

Her er det strålende sol, og jeg prøver å spa opp energi til å gå løs på pakking. En uke til overtakelse av hus og det er kaos her nå.


#22

Addison sa for siden:

Urk, overtid på fredag er ikke så gøy. Men nå skal jeg bare føre timer så skal jeg hjem til sushi og vin. :elsker:


#23

millact sa for siden:

Vært på fredagstaco hos kollega, veldig hyggelig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.