Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sitteplasser scene 2 Operaen

#1

IzziCreo sa for siden:

Hvordan er det å sitte på sidene der? De har en rad på hver side på Scene 2, men jeg klarer ikke å huske om det er godt å sitte der. Minnes at setene er skrå, og kanskje de er noe høyere opp slik at vi ser mer ned? Det kan være en fordel, da nok Minsten gjerne vil se ned i graven på orkesteret. Ellers blir det plasser et stykke bak ser jeg.

Noen med erfaringer fra Scene 2?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke sittet på de sideplassene, men jeg tror du kan ha rett, at de står litt på skrå. Jeg vet ikke oppsettet på forestillingen dere skal på, men jeg syns ofte man sitter litt lavt på Scene2, og syns særlig de tre første radene er litt ubehagelige å se i fra. Jeg tror man ser ganske godt fra de sidesetene litt opp.


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, jeg innbiller meg også det så jeg endte opp med å kjøpe seter der. Ikke de med begrenset utsikt da, men de ordinære. Jeg tror det blir bra. Man sitter jo litt høyere. Skal se og høre Barnekoret og Nordstrand Skole- og Ungdomssymfoniorkester spille og synge Prøysen :elsker:


#4

Tallulah sa for siden:

Åh, så gøy!


#5

Anne C sa for siden:

Rad en er i alle fall kant i kant med scenen. Jeg så en operaforestilling der nå i våres, og da snakker vi om å få forestillingen rett i fanget.


#6

IzziCreo sa for siden:

Ja, ikke aktuelt å sitte så nærme. Minsten er mest vant til Filharmonien og da velger vi ofte balkong rett og slett fordi da får han et godt overblikk over orkesteret. I parkett så ser han da ofte kun fiolinene, bransjene, noen celli og kanskje slagverkerne.

Vi tester ut siden nå i hvert fall så skal jeg rapportere hvorvidt det er gode plasser eller ikke :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.