Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Enkle, røde tøysko med snøring, str 34?

#1

My sa for siden:

Skulle virkelig ikke tro det var noe problem å få tak i...

Jentungen på 11 ønsker seg røde tøysko til sommeren. Helt vanlige tøysko med snøring. Hun har ikke noe forhold til merker, så det er ett fett hvor de kommer fra, men de skal være lette, lave og enkle (altså ikke av "Converse-typen"), med snøring (så ikke "Toms-typen"). Jeg har sjekket både merker som Vans og Superga (som strengt tatt ikke er særlig lette), og billige saker som HM, DinSko etc, men klarer ikke å finne det noen steder.

Noen som vet sikkert at de har sett slike og kan gi meg et tips eller en link?


#2

millact sa for siden:

Eurosko har ofte hatt sånne. Kappahl?


#3

My sa for siden:

Det er mange som ofte har hatt sånne, men tydeligvis ingen som har det akkurat nå. KappAhl har mye "fint" med gull og glitter til jenter og camo-mønster til gutter. Den fysiske Euroskobutikken i samme bygg som kontoret mitt har ikke, og i nettbutikk får jeg fire resultater når jeg filtrerer på røde barnesko, det er en sandal og tre Nike-joggesko, hvorav en er rosa og en er fersken.

#4

-ea- sa for siden:

Mustang?
Æh, ser nå at disse starter på 36. Men jeg har hatt lignende Mustang tøysko, og de kjøpte jeg på barneavdelingen i en eller annen skobutikk.


#5

millact sa for siden:

Jeg mente Europris, ikke Eurosko.



#7

My sa for siden:

Dette er det jeg mener med "Converse-typen" (med den hvite tåa og svarte streken rundt såla), det er ikke slike hun er ute etter. Også må de ha snøring, sånne med bare hull, og strikk under, henger ikke på (smal fot).

Hun vil ha noe sånt som de i innlegget til millact over, bare til barn.

Det er jo sånt jeg tror finnes "overalt", og må være lett å få tak i, helt til jeg skal prøve å kjøpe det. :gaah:






#12

millact sa for siden:

Har du sjekket Obs?


#13

My sa for siden:

Bare på nett. Fant ikke noe der.


#14

Pingis sa for siden:

Haha! Det var egentlig det jeg også tenkte, men kunne jo være at du hadde et jordbærelskende barn.


#15

My sa for siden:

Hun elsker å spise dem ja. :knegg:

Dette er et barn som er liten for alderen, spinkel, med lys og barnslig stemme, som ofte blir tatt for å være yngre enn hun er, og lillesøster til tvillingbroren sin, som er et hode høyere. Hun opplever for eksempel stadig at folk snakker mer dillete og nusselig til henne, og voksent og kameratslig til han. :gal: Så hun skyr alt som kan virke "barnslig", eller søtt. Jordbær på sko er nok i kategorien barnslig, i hennes hode.



#17

My sa for siden:

Kule sko, men det er ikke akkurat slike sko hun er ute etter denne gangen. Hun skal ha helt enkle, lette tøysko til sommeren. Ikke "semsket", ikke joggesko, og ikke converse (og heller ikke "converse").

Noe sånt som dette, i rødt, str 34:

Enkelt-penkelt -trodde jeg. :sukk:

#18

Floksa sa for siden:

Kjøpe slike du viser bilde av og farge dem røde?


#19

My sa for siden:

Nei, da får hun heller ta en annen farge. :hehehe:

#20

Tallulah sa for siden:

Jeg har hatt sånne; i det Amerikanske tradisjonsmerket Keds. Dessverre finner jeg ingen røde nå, verken på Miinto, Zalando eller andre steder. Footway hadde et par, men i Str 39 og 41.




#23

millact sa for siden:

Europris har i mange farger.


#24

My sa for siden:

Det er der bildet er hentet fra
:knegg: Så ingen røde på nettet, og det er et stykke til nærmeste butikk. Satser på å finne noe på nett eller i byen, ellers tar vi noe annet.


#25

Tallulah sa for siden:

Du så de røde vansene jeg lenket til over i str 34,5? Eller blir det for stort?


#26

My sa for siden:

Jo, så dem, men er redd det blir litt stort (og strengt tatt perler for svin, med den prisen, til ei som ikke bryr seg om merker og blir like fornøyd for noe fra en kurv på obs til 79.90). Men de fra Superga i innlegget til millact er vel de mest aktuelle så langt.

Men jeg synes egentlig både Vans og Superga er ganske tunge sko. Selv liker jeg Kawasaki bedre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.