Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

By(vy)bil i Oslo - har du prøvd?

#1

Maverick sa for siden:

Bilen min går ut på dato i løpet av sommeren, og jeg lurer på å teste bybilopplegget for småtransport innenfor bygrensene. Hvordan er det å bruke? Smooth? Irriterende?


#2

nokon sa for siden:

Nei. Men eg bur i eit område med grei tilgang til t-bane og utan beboerparkering, og eg mistenker at Alme er parkert her.


#3

Maverick sa for siden:

Alme? :gruble:

Det er en sånn "fast" parkeringsplass rett borti her, ikke at det er noe særlig stress med kollektiv (buss, trikk og t-bane innenfor femten minutters gange), men innimellom er det nå digg å slippe å dra med alt mulig rart på bussen også.


#4

Tallulah sa for siden:

Nei, men jeg har en venninne som er frelst. Jeg tror det gjelder å finne akkurat passe tur, slik at det ikke blir veldig dyrt for en veldig kort tur (fordi man bruker tid på å parkere, f.eks), men billigere enn taxi på samme strekning. Man kan få bedriftskonto hos dem også! Det vurderer vi.


#5

Maverick sa for siden:

Ja, det er jo ikke akkurat superbillig. :gruble:


#6

nokon sa for siden:

Alle. Auto-mistake.


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg har flere vennepar som i all hovedsak baserer seg på bruk av bybil; noe akkompagnert av leie over lengre tid.


#8

Maverick sa for siden:

Åja. :knegg: Man vet lissom aldri hva som er et nytt merkevarenavn i disse dager.


#9

Tallulah sa for siden:

Nei, men mye billigere enn taxi. Det er jo ikke et alternativ for buss og bane. Selv om døgnleien er såpass billig at det lønner seg for meg å bruke en sånn om jeg skal besøke familie halvannen time unna, i stedet for tog. :gal:

Og i og med at det ikke er noe abonnementavgift, så betaler du bare akkurat når du har bruk for en.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.