Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Storytel versus Fabel

#1

Inagh sa for siden:

Jeg abonnerer på Storytel pr i dag.

Jeg funderer på å bytte til Fabel - yea or nay - pros and cons?


#2

Input sa for siden:

Mitt inntrykk er at Storytel har best utvalg, men jeg vet ikke om det reellt stemmer. Jeg har brukt dem om hverandre fordi jeg har hatt en del skjønnlitteratur på pensum, og jeg har funnet mest på Storytel. Mannen har også hørt skjønnlitteratur som pensum og har funnet alt sitt på Storytel.

Jeg liker også appen til Storytel bedre enn Fabel.


#3

Blondie sa for siden:

Jeg prøvde begge i fjor og likte Fabel absolutt mest. Det skal sies at jeg bare hører bøker av norske forfattere og der er Fabel bedre.


#4

Noba sa for siden:

Jeg tror det er litt avhengig av hvilke type bøker du liker. Jeg har hatt Fabel i over to år nå og hører på lydbok nesten hver dag. Har nesten alltid minst en bok på «ventelista» mi, så derfor har jeg kun hatt et prøveabonnement på Storytel - jeg finner det jeg trenger på Fabel. Men jeg hører i hovedsak på norske forfattere og krim. Ønsker du mer skjønnlitterært utvalg, tror jeg at Storytel er bedre. Særlig hvis du synes det er OK å høre på engelske lydbøker - da er utvalget stort.


#5

nokon sa for siden:

Eg veksler mellom dei to. Begge kan ein pause abonnementet og starte det igjen. Så eg har eit aktivt abonnement om gongen. Nå i det siste har eg høyrd mykje på podcaster, så nå har eg pausa begge.


#6

Timar sa for siden:

Jeg har stort sett Storytel, men bytter til Fabel innimellom. Syns Fabel har flere bøker jeg bare "må" høre, mens Storytel har mer totalt sett.

Tror jammen det er på tide å bytte igjen, gått lei Storytel nå. :gruble:


#7

Inagh sa for siden:

Ah, så en kan pause abonnementet og bytte litt fram og tilbake? Det tenkte jeg ikke på. Fine FP. :hjerter:


#8

nokon sa for siden:

:jupp:

Når eg blir lei av ein av dei, sjekker eg når neste trekk er og legg inn påminner i kalenderen om å seie opp abb. dagen før.


#9

Bergensis sa for siden:

Kva om du er midt i ei bok? Får ein lest den ferdig dersom ein tar pause?

Takk for tips, forresten!


#10

nokon sa for siden:

Nei.


#11

LilleT sa for siden:

Jeg veksler også mellom Storytel og Fabel. Storytel har best utvalg, men Fabel er, etter min mening, best på norske bøker.


#12

Malama sa for siden:

Noen innspill dersom fokuset er bøker til barn på 8 og 10 år?


#13

Bergensis sa for siden:

Poden har likt Clue-serien. Og Rampete Robin. Og Gutta i tretopphuset (?).

Jenta var hekta på Harry Potter på den tida.


#14

Malama sa for siden:

Ja, men er det storytel eller fabel som har best utvalg på lydbøker? de de finner jo bøker på biblioteket, da leser guttungen gjerne gutta i trehusset (mange sider fort = gode greier på sommerles må vite...) og han er hekta på Harry potter ja.

De kan ikke lese BOK i bilen, minst en av dem blir kvalm da. Vi pleier ha lydbok på cd i bilen men det er jo 1) "avlegs" og derved mindre utvalg etterhvert og 2) treårignen er ikke like interessert og saboterer derfor tidvis dette. Lydbok avspilt i øretelefoner for de store ungene hadde derved muligens vært en ide til sommerens bilturer.


#15

Timar sa for siden:

På nettsidene finner du oversikt over bøkene som tilbys. Fabel har bøkene til David Williams, de har fungert supert for hele familien vår på biltur.


#16

Malama sa for siden:

ahh, det viste jeg ikke, da skal jeg sjekke dem opp litt


#17

Syrinx sa for siden:

Vi har hørt på Verdens kuleste gjeng på Fabel når vi har vært på langkjøring. underholdende for alle, 7-45 år.


#18

Malama sa for siden:

ser at Fabel har en av våre favoritter, krisekristine. de er morsomme for oss alle, fortsatt utenom hun på 3 da.
Storytel har mormor og de åtte ungene som vi jobber sos gjenom en pr år, mor synes det er koselig og ungene synes det er het greit, og mor har den formening at de bør kjenne disse historiene. og ungene synes at det gir masse poeng på sommerles så det er helt greit :)


#19

Floksa sa for siden:

Selv ikke om man har boka lastet ned?


#20

Snippa sa for siden:

Nå er jeg litt programforplikta til å anbefale storytel, bare for å ha sagt det, men jeg synes ikke fabel kan måle seg mot barneboktilbudet til Storytel. Storytel har etter min mening det som fenger unger fra 2 til 16 -alt fra Pulverheksa, Reven og grisungen, Torbjørn Egner og Astrid Lindgren til Lasse Maja, Harry Potter og masse leseløver. Jeg har hatt abonnement på fabel, men både 5-åringen og tenåringene gikk fort tom der.


#21

Malama sa for siden:

eneste jeg savnet på storytel var krisekristine. Men de har de på biblioteket på cd og vi voksne liker også å høre dem , så vi kan låne dem der, dette med storytel var for meg ment som en "dersom yngste nekter å høre "på radio" og de store deror må høre i øreklokker"


#22

banana sa for siden:

Gammel tråd, men allikevel. Jeg klarer ikke helt å forstå hvilket strømmetilbud Fabel har - jeg søker på f.eks. Renberg - ingen treff. Jeg vet ikke hva som er tilgjengelig, må jeg prøve det for å finne det ut?


#23

Noba sa for siden:

De har dessverre ingen av Renbergs bøker i Fabel. Ser ut som du kan se biblioteket her: fabel.no/biblioteket/


#24

Pegasus sa for siden:

Jeg har Fabel, og får ingen treff på Renberg.


#25

banana sa for siden:

Jeg hadde funnet det - men tenkte at dette kan umulig være alt? Og søkeløsningen er så dårlig at de ikke gjør seg selv veldig attrative.


#26

Noba sa for siden:

Jeg sjekket ikke mot hva jeg får tak i i appen, så godt mulig dette ikke er komplett. Men hvis du f.eks går inn på overskriften Romaner så er det en mengde sider bortover så jeg tror du finner ganske mye. Men det var veldig rotete sortert, så vanskelig å få oversikt uten å klikke mye. I appen kan du velge å se på forfatter også, det gjør jeg ofte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.