Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Terrassemarkise

#1

IzziCreo sa for siden:

Er det virkelig verdt pengene å gå for en dyr, fancy en fra et av disse solskjermingsfirmaene? Ser de ofte har 30% etc, men de er veld fortsatt riiimelig dyre? Skilter jo ikke med priser på hjemmesidene...

Vi har en fra Smart Club her hjemme, men den har vi egentlig ikke hatt veldig stort behov for. Den funker absolutt som den skal når den brukes. Fått litt grønske på seg, men ikke mye egentlig - og vi har hatt den i 10 år så det skulle vel kanskje bare mangle :knegg: Den er i tillegg beige så ja, da synes jo ting. Nå skal vi ha mørke grå.

Nå kjører Plantasjen tilbud med 25% så da koster den på 4,5 m godt under 4000,-. Men jeg aner jo ikke hvordan kvaliteten er? Noen har kanskje erfaring?

Og noen har kanskje erfaring med hva slike koster fra solskjermingsfirmaene også? Må ha ca 4,5 m bred terrassemarkise.


#2

Timar sa for siden:

Vi trenger også terassemarkise. Det vil si, vi kommer til å trenge det bare vi får bedt naboen fjerne det gedigne treet som skygger nå. Ser at solskjerming-as oppgir priser i nettbutikken. Tok en tilfeldig, og den kom på 14.000 for 4,5 meter uten motor.

Fant ikke noe sånt hos Plantasjen, kunne du lagt ut link?


#3

IzziCreo sa for siden:

Ja, jeg rotet meg også inn på den nettsiden du var innpå, og fikk samme pris.

Her finner du Plantasjen sin :jupp:

Hvis det er langt bedre å kjøpe disse dyre, så tror jeg ikke vi prioriterer terrassemarkise i år. Rimelig mye å bruke penger på når man skaffer seg hytte :knegg:


#4

Elise sa for siden:

Vi fikk pris på 12 000 for å bytte kun duk på vår markise, men den er 7-8 meter bred. Ikke akkurat gratis, nei.


#5

IzziCreo sa for siden:

Tenker vi fort må regne minimum 15.000,- ja, hvis vi velger å gå via solskjermingsfirmaene :nemlig:


#6

Christa sa for siden:

Vi har fra plantasjen, fornøyd.


#7

IzziCreo sa for siden:

Så bra! :jupp:


#8

Erica sa for siden:

Mens vi har fra solskjermingsfirma, og betalte ganske mye. Tror den kostet 28 000 kr. Det var inkl. støtteben og en nedfellbar liten markise i front for å skjerme for lav sol. Det er også inkludert motor. Det merkes at det er god kvalitet, for alt virker stødig og kraftig. Og stoffet er veldig fint.


#9

MissS sa for siden:

Vi kjøpte motorisert markiser på ludostore for 5 år siden. Den har holdt seg like fin og dekker hele verandaen.


#10

Luvi sa for siden:

Har akkurat fått et tilbud fr Markisemannen, den er da 5 meter bred, 310 dyp, med motor og nedsenkbar duk i front. Ja, og en slik vindmåler som gjør at markisen automatisk går inn ved sterk vind. Med 35% rabatt kommer den seg på 28000. Jeg kommer til å droppe den nedsenkbare duken i front, og vindmåler. Kanskje vurderer jeg den litt mindre bred også. Uttrekkbar levegg får heller gjøre nytten til avskjerming i front . Da blir det ca 20000. Venter også på tilsvarende tilbud fra et par andre aktører før vi bestemmer oss.

Fikk pristilbud på pergola, det blir ikke aktuelt for å si det sånn. 80000 skal de ha, det er da med sideduker, men like vel. Det ble litt for heftig. Men å investere i en skikkelig markise som holder lenge gjør jeg gjerne, jeg er over snittet gøad i å sitte ute, og ønsker å forlenge utesesongen.


#11

Myria sa for siden:

Vi har fra firma, mener vi betalte 19000 i fjor. Det var da med motor og fjernkontroll.


#12

millact sa for siden:

Min kostet rundt tyve tror jeg, muligens noe mindre. Har uten motor.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Innimellom sparer man skikkelig mye penger på å bo i Bergen :knegg:


#14

IzziCreo sa for siden:

Takker for supre innspill! Vi tok sjansen på Plantasjen sin :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.