Mamma Rosa sa for siden:
..siden jeg ikke liker grønnsaker som er laget i wok?
Følte meg litt utenfor da vi ble bedt bort på mat og jeg var den eneste som ikke klarte å få i meg grønnsakene. :dramaqueen:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Mamma Rosa sa for siden:
..siden jeg ikke liker grønnsaker som er laget i wok?
Følte meg litt utenfor da vi ble bedt bort på mat og jeg var den eneste som ikke klarte å få i meg grønnsakene. :dramaqueen:
Dixie Diner sa for siden:
Ja, det er noe galt med deg. Wokede grønnsaker (med saus, riktignok) er jo knallgodt! Brokkoli, sopp, løk og sukkererter i wok med Ketjap Sesam-saus, søt chilisaus eller sort kinesisk bønnesaus er jo såå snadder!
Ru sa for siden:
Brokkoli, gulrøtter og bønnespirer er jo bare kjempegodt. Tilsett en god dæsj med Hoi Sin saus, så blir det digg!
Det tror jeg at jeg må ha en av dagene ... :)
Mandino sa for siden:
Så synd at du ikke liker det - det er jo så enormt godt.
Mamma Rosa sa for siden:
Det er meg det er noe galt med ja. :sukk:
Michayla sa for siden:
Eller grønnsaker som er i wok med KUN smør.....jammy.... gjerne med litt kylling og stekt ris med egg i.
Dixie Diner sa for siden:
Min mann lager en fantastisk wok med hvitløksmarinerte scampi, nudler og masse grønnsaker i. Over det hele helles Ketjap Sesam-saus (ca. en halv flaske). Helt vanvittig godt. Jeg pleier alltid å strø sesamfrø over på slutten. De der sausene er nok fulle av sukker, men herregud så gode de er. Søt chilisaus er perfekt til svinekjøtt-wok.
Kirsebær sa for siden:
Livet mitt ble med ett mye bedre da jeg ppdaget Wok. Wokede grønnsaker er tusen ganger bedre en kokte. Og helst uten noe saus eller no. Bare litt pepper eller hvitløkssalt.. :jummy:
Karamell sa for siden:
Å, tror vi skal woke i morgen!
Estrella sa for siden:
Du er ikke helt alene. :dulte:
Beckett sa for siden:
Jepp. Beklager. :klemme:Marge sa for siden:
Det er nok deg det er noe galt med ja. :knegg:
Inagh sa for siden:
Det er nok dessverre deg det er noe galt med, ja. :nemlig:
Wokede grønnsaker er omtrent det beste som finnes!
Maxine sa for siden:
Wokede grønnsaker er godt. Men det er jo ikke dermed sagt du er rar da.
DM sa for siden:
Du har bare ikke smakt min. :nemlig:
Observatøren sa for siden:
Sikker på at det ikke er Ketjap Manis-saus? Sånn søt soyasaus? Det bruker vi mye, og det er strålende godt.
Det viktigste med wokgrønnsaker er at de har beholdt noe av sprøheten.
krystallklart sa for siden:
Liker wok til vanlig, men nå som jeg er gravid er det vel bortimot det ekkleste jeg kan forestille meg :grøsser:
Pebbles sa for siden:
Jeg liker grønnsaker i alle former jeg - friske,frosne,kokte,stekte,ovnsbakte,rå....
:ikke fussy:
safran sa for siden:
Nei, det er ikke noe galt med deg. Wokede grønnsaker er kjedelig. Jeg må ha en godgod saus over om det skal være mulig å få ned. :barndomstraumer:
Dixie Diner sa for siden:
Nei den heter Ketjap sesam og ser sånn ut. Nyydelig.
trøtt sa for siden:
Hvis du har fått wokgrønnsaker fra pose så skjønner jeg deg veldig godt, det smaker ikke spesielt godt. Ferske grønnsaker i wok er veldig godt.
Veritas sa for siden:
Det beste er å wok'e ferske grønnsaker selv. Bare å surre de grønnsakene du liker i olje, og prøve deg fram. Mye bedre enn disse frossenpakkene.
Dixie Diner sa for siden:
Jeg synes både posegrønnsakene og de ferske er godt, men man må jo tilberede dem riktig? Mine blir alltid sprø og gode, jeg får alltid skryt for woken selv om jeg har brukt pose. Kanskje jeg er en bedre kokk enn dere? :knegg:
Men jeg blander alltid ferske grønnsaker oppi posen. Bruker ofte ferdig wok-pose med grønnsaker og så har jeg oppi båter med fersk løk, paprikastrimler, hakket hvitløk og fersk sopp og muligens annet snadder også.
Harriet Vane sa for siden:
Jeg bruker ikke så mye wok.:kjerring: Men jeg steker ofte grønnsaker eller ovnsteker dem, siden de får så mye mer smak. Bakte rotgrønnsaker smaker mye mer!
Mamma Rosa sa for siden:
Jeg skal undersøke om det var fryste jeg fikk servert.
Jeg skjønner at jeg er i mindretall, men føler meg ikke like ensom lenger.
Har wok men liker ikke å lage mat i den.
Jeg kan også steke grønnsaker i vanlig stekepanne og ovnsteke, men det smaker helt annerledes synes jeg.
Mulig jeg er rar som vanlig.
Dixie Diner sa for siden:
Åh bakte grønnsaker er digg ja! Jeg elsker løk i alle former, kunne LEVD på løk. Jeg pleier å ta frem en ildfast form, har oppi løk i båter (forskjellige farger), hele hvitløksfedd, små poteter og halve små purrer, strør grovt salt og olivenolje over og baker i ovnen. Det er fryktelig snadder, altså.
Mamma Rosa sa for siden:
Antageligvis. :nemlig:
Mamma Rosa sa for siden:
Jeg bruker sykt mye løk til tider jeg også. Alle varianter.
Elsker stekt løk, men klarer ikke rå.
Mamma Rosa sa for siden:
Det hadde sikkert vært en helt annen opplevelse ja.:nemlig:
trøtt sa for siden:
Hvis du liker grønnsaker stekt i vanlige stekepanne så er det de grønnsakene du har fått servert i woken som ikke har vært gode. Det smaker likt om det er stekt i en wok eller i en stekepanne.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.