Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Praktisk spisestuebord - forslag

#1

Strutsen sa for siden:

Jeg trenger hjelp til å finne et justerbart spisestuebord, som tar liten plass, men som ved behov kan justeres til å passe (helst) 8-10 personer. Vil helst at det skal være tilgjengelig i mørkebrunt og ikke koste skjorta. Må ikke nødvendigvis være stoler inkludert.


#2

Malama sa for siden:

ikea har et godt utvalg i bord som kan justeres. Vårt er ikke lekkert, men det kan dekke til 12 når det trekkes ut og det er gull av og til. Vi kjmåte det for 7 år siden når vi flyttet til et hus der det var plass til det, og jeg har ikke angret et sekund. Stolene skulle ideelt vært byttet da.




#5

Malama sa for siden:

Vårt ligner på Bjusrtad men det er bredere, stornås kanskje, elelr en utgått modell, det er over en meter bredt og kan fint ha en på enden, men har de irriterende beina midt på en stol på mellomstørelsen, på helt stort går en stol utenfor beina og neste innenfor.

Så ja, bein som følger med vill jeg like, men helst et med minst to plater, så det er mindre i hverdagen. Vi får se når tiden kommer for å bytte det, men det er ikke modent for de enda. Små barn.


#6

-ea- sa for siden:

Jeg ser nå at mitt Bjursta-bord er større enn det som selges nå. Mitt bord har plass til tre stoler på hver side, uten at det er trukket ut. Kjøpte det brukt på facebook, mitt beste kjøp - femti kroner! :heldiggris:



#8

Strutsen sa for siden:

Jeg likte både Bjurstad og Ekdalen, både utseende og pris. Må måle litt mer og se. :gruble:

Che: Veldig fint bord! Men prisen er litt mer enn jeg ønsker å bruke.


#9

star sa for siden:

Jeg har nok også Bjursta med samme mål som -ea- sitt. Liker veldig godt at platene ligger under bordplata og dermed har jeg oppbevaring. Skjærematte og lange linjaler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.