Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klage på styling

#1

Mex sa for siden:

I forbindelse med hussalg så valgte vi å bruke stylist til å style huset. Vi ble enige om del-styling inne samt styling av terrasse og uteområde. Men vi er egentlig ikke fornøyd med resultatet. Det er i all hovedsak puter i sofa, puter og sengeteppe på sengene, dekket kjøkkenbord og noen saueskinn over utemøblene. Det er ikke stygt eller noe, det er bare mye mer sparsommelig enn forventet i forhold til prisen vi betaler. Men hvordan klager man på noe slikt? Som egentlig handler om subjektive meninger?


#2

Millen sa for siden:

Eh, det var sånt vi fikk beskjed av megler om å gjøre da bilder skulle tas da vi solgte for 4 år siden. Så jeg hadde klaget og sagt dette ikke holdt til den prisen eller noe iden dur.


#3

Mex sa for siden:

Ja, det er litt det jeg også tenker. Dette kunne vi fint ha klart på egenhånd.
Men hvordan formulerer man en slik klage?
"Vi syns ikke stylingen står i stil til prisen?"


#4

millact sa for siden:

Ja, det er et utgangspunkt, men jeg ville også beskrevet hva dere forventer og dermed også hvorfor dere er misfornøyd.


#5

Madicken sa for siden:

Hvilken pris for stylingen ble dere enige om? Og ble det skissert noe annet, mer konkret, i avtalen enn det du beskriver over her?


#6

Einhyrningur sa for siden:

Kanskje sjekke opp hva folk pleier få for den prisen? Lettere å klage når man har noe konkret?


#7

Polyanna sa for siden:

Skrive litt mer om hva du hadde forventet? (Møbler? Flytting av ting? Rydding? Decluttering? Råd om belysning?)


#8

Mex sa for siden:

Blir dette konkret nok?


#9

Candy Darling sa for siden:

20 000 for det du beskriver høres jo i hvert fall helt tullerusk ut! :myfivecents:


#10

Ru sa for siden:

Bytt ut føler med opplever.

Enig med Candy - høres ikke ut som det var verdt pengene i det hele tatt. :niks:


#11

Polyanna sa for siden:

Ja, konkret og bra! Og jeg skjønner godt at du ikke syns du fikk i NÆRHETEN av valuta for pengene! :dåne:


#12

-ea- sa for siden:

Det Polyanna sier, ja!

Ligner på noe noen jeg kjenner opplevde nylig. Ungdomsrommet som var ferdig fra eiernes side, var blitt stylet til noe annet, mens det tomme soverommet fremdeles sto tomt - så byrået måtte komme tilbake og fikse det i full fart før fotografen kom.

Skal man ha noe gjort nå til dags, så må man ta seg fri fra jobb og passe på dem, har jeg inntrykk av.


#13

Mex sa for siden:

Ja, vi er kjempeskuffet. Grunnen til at vi valgte å gå for en slik løsning er fordi jeg bor på andre kanten av landet, og min søster er hjemme med liten baby, men hadde jeg visst hva vi fikk, så kunne jeg fint tatt meg en dag fri, flydd over, handlet inn stæsj og enda fått det billigere..

Jeg noterer meg bytte ut føler med opplever. Takk for innspill!


#14

Karamell sa for siden:

Kanskje noe om hva dere forventer som kompensasjon i tillegg?

20.000 for det der er hårreisende!


#15

Mex sa for siden:

Ja, egentlig så forventer jeg ikke å betale for mer enn 2 timer + kjøring. Det er jo den reelle tiden som er brukt på dette. Skal se om jeg får formulert det på et vis.


#16

Polyanna sa for siden:

Noen ganger kan man si at man betaler for mer enn akkurat timene de er der - erfaringen, planleggingen, kompetansen, - men det virker jo ikke som det er et argument her, akkurat. Så timer + kjøring virker plenty.

Utstillingsdukke. :dåne:


#17

Palmen sa for siden:

Syns du skriver konkret og bra, og er helt enig med deg, denne tjeneTen er slett levert!


#18

Anda sa for siden:

Jeg ville vært enda tydeligere, jeg. Skriv at det er/ikke er slik- og sånn.

Og så betaler du det du mener er riktig verdi (om noe) og skriver at du mener det er tilstrekkelig betaling for den jobben som faktisk er gjort.


#19

Inagh sa for siden:

Det høres virkelig ikke ut som dere har fått valutta for pengene - 20.000 for noe dere hadde klart sjøl til en brøkdel av prisen!? :sjokk:

Da vi skulle selge leiligheten etter min far, valgt vi også å få styling før det ble tatt penger. Steike, vedkommende klarte gjøre leiligheten så lekker at både bror min og jeg hadde lyst til å kjøpe den og flytte rett inn. :humre:

Stylisten ga oss, på forhånd, råd om lampetter og taklamper, som vi bytta ut og kjøpte sjøl, ga oss råd om fargevalg på vegger, vi malte sjøl, og stylisten hadde med møbler generelt, og bilder til veggene, samt diverse tepper til gulv og seng. Det ble, som sagt, kjempelekkert da hun hadde gjort sitt.


#20

him sa for siden:

Veldig dumt å måtte gjøre ekstraarbeid på grunn av arbeidet du har leid inn andre for å gjøre. Heier på de andre her. Lurt å bare betale inn det du mener arbeidet er verd - da flytter du "bevisbyrden" på dem.


#21

Madicken sa for siden:

Når man betaler såpass mye for stylingen, handler det om mye mer enn subjektive meninger. Det må jo kunne påvises at megler har gjort en innsats som både fremmer salgsobjektets beste, og har hatt utgifter til stylingen som står i stil med det som er innbetalt. Et pledd og et par ekstra puter, samt en utstillingsdukke (:duh:) som de sikkert hadde fra før nedstøvet på et lager, står veldig langt fra det dere har bestilt og betalt for.


#22

Minty sa for siden:

Vi betalte 20.000,- for fullstyling inkl leie av ALT (leil var tømt) da vi solgte så det der skjønner jeg godt at dere klager på. Det ble satt inn seng, sofa, stuebord, lamper, spisestue inkl stoler og alt av stæsj.


#23

Libra sa for siden:

Jeg ville ha byttet ut føler med mener.


#24

Madicken sa for siden:

Eller "Er av den soleklare oppfatning!". :nemlig:


#25

daffy sa for siden:

Eller bare konstantere at styling ikke var som forventet; "Stylingen som ble levert står ikke i stil til prisen på oppdraget."

Det ble ikke gjort mer ut av uteområdet som antydet på befaring, ved for eksempel å sette opp benker o.l. rundt bålpannen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.