Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kakebunn til lagkake

#1

zinatara sa for siden:

Vanligvis når jeg baker kaker er det enten kaker med et lag og glasur oppå eller marsipankaker med sukkerbrød. Men lillesøster ønsker seg denne typen kake til bursdagen

Jeg tror det er noe jeg skal klare å få til, men det krever at jeg legger 4-6 kakebunner oppå hverandre. Har fått tak i et par 20 cm springformer og tenkte jeg skulle få gjort det i morgen. Men oppskriftene jeg finner er amerikanske og involverer white cake mix. Så er det noen som kan anbefale en oppskrift på kakebunn som passer til denne typen kake med smørkrem utenpå og som tåler godt vekten av de andre kakebunnene oppå.

Trenger ikke nødvendigvis være vaniljekake, men har planer om å bake brownies også, så ikke sjokoladekake tenker jeg. Og det er til et barneselskap, så må være barnevennlig.


#2

GinaK sa for siden:

Ville brukt gulrotkake eller sjokoladekake .
Ser det er laget regnbuekake/enhjøriningskake med formkake oppskrift.
Oppskrift på Detsøteliv.


#3

Niobe sa for siden:

Gulrotkake funker veldig bra til sånt.


#4

Candy Darling sa for siden:

Husk at de blir ganske mye høyere bare av å dele dem opp med lag mellom, så du trenger antagelig færre enn du tror. Hilsen har akkurat bakt Sorting Hat-kake.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.