Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God flytende mat

#1

celebelen sa for siden:

Ville skal ha en tannoperasjon, og etterpå kan hun bare spise flytende mat en stund. Er det noen som har gode tips til noe som både kan friste og mette? Grøt, tomatsuppe og enkle fruktsmoothies er greit nok, men noe litt ekstra godt? Eventuelt noe vi kan ha oppi som gir litt næring?


#2

Acino sa for siden:

Blomkålpure, blomkålsuppe, potetstapp, moste poteter og saus, plukkfisk, sjokolademelk, is..Berik smoothie med egg, is, youghurt. Pure og suppe kan du ha i smør og litt fløte. Hm, ikke veldig til hjelp kanskje. Tynn grøt som semulegrynsgrøt.


#3

Tjorven sa for siden:

Snuppa hadde tannoperasjon i forrige uke. Det var et par dager, og så kunne hun spise ganske mye. De første dagene gikk det i suppe, smoothie (tilsatt havregryn slik at det mettet litt mer) og grøt. Men deretter fikk hun ned hamburgere, laks og lasagne også (og da fikk hun jo favorittmaten sin og følte at livet var ganske greit).


#4

Elise sa for siden:

McDonalds-milkshake. :jupp:

Jeg levde på det, yoghurt og suppe da jeg hadde operert i munnen.


#5

Polyanna sa for siden:

Kokosolje er uten smak og ekstremt kaloritett, og funker bra til å kaloriberike smoothiene.


#6

meisje sa for siden:

Gelé og saftis kan være godis alternativer, når formen er laber.


#7

meisje sa for siden:

Jeg bruker havre og mandelmel i smooties for å øke fiber og metthetsfølelse. Advocado kan man også ha i smooties. Bruk grønnsaksaft som væske i smooties for å øke vitamininnholdet.


#8

Frances sa for siden:

Eneringsdrikk fra apoteket, med sjokoladesmak. Må serveres kald.


#9

Billa sa for siden:

Tine E+ med bringebær, blåbær eller sjokolade er veldig energitette drikker (litt sånn tykk drikkeyoghurt) som er farlig gode etter min mening. Noe sånt som 850 kcal i 0,5 liter. Fås på apotek og i enkelte dagligvare.


#10

celebelen sa for siden:

Takk for svar! Hun skal ikke tygge på to uker, så det er godt med litt alternativer.


#11

mkj sa for siden:

Må bare nevne, sjokoladepudding med vaniljesaus. Det hadde nok blitt mye av det på meg


#12

Polyanna sa for siden:

Jeg elsker jo supper, så det hadde det blitt mye av. Alle slags rotgrønnsaker, kokt i kraft, most med stavmikser og tilsatt fløte. :nam:

Eventuelt jevnet med hvetemel, om man liker sånt.


#13

Dali sa for siden:

Jeg drakk nettopp en Barebells milkshake siden jeg skal prøve å unngå boller på flyplassen. :knegg: Ble overraskende mett av denne, og den smakte søtt og godt. Minuset er prisen, den kostet 49 kr i kiosk. Den gir i det minste nok protein for et måltid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.