Kirsebær sa for siden:
Jeg har en rull med pizzadeig liggende i kjøleskapet, med datostempling 12. Juni. Hva tror vi om det? Kan den brukes i kveld?
Hvordan merker jeg om den er sur/gammel/muggen/farlig osv
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Kirsebær sa for siden:
Jeg har en rull med pizzadeig liggende i kjøleskapet, med datostempling 12. Juni. Hva tror vi om det? Kan den brukes i kveld?
Hvordan merker jeg om den er sur/gammel/muggen/farlig osv
Karamell sa for siden:
Lurer på om dersom du lukter gjær/ øl så er den litt overmoden. :knegg:
Niobe sa for siden:
Den er helt sikkert ok.
Floksa sa for siden:
Helt sikkert OK. Den luker sats om den ikke er OK.
Kirsebær sa for siden:
Jeg syns all gjærdeig lukter litt sats. :knegg:
Jeg prøver. Satser på at det går bra. :villoggal:
Morella sa for siden:
Jeg kjøper stadig pizzadeig som har gått ut på dato, går så fint atte.
Kirsebær sa for siden:
Den lukta vanlig, så det blir sikkert bra.
Lagde pizzapinnesnurrer for matpakke, så det er i såfall Poden som blir dårlig hvis deigen var dårlig. :knegg:
Blondie sa for siden:
:lol:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.