Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Løffe


#2

annemede sa for siden:

Gooood morgen. :) Nydelig hotellfrokost inntatt.


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg våknet tidlig og er godt igang med husarbeidet. Klesvask nr. 2 i maskinen, et bad vasket og klesvask brettet. Minsten har ryddet og støvsugd kjelleren, mannen jobber og de to eldste sover fortsatt.


#4

Input sa for siden:

God morgen!

Jeg pakker flyttelass mens jeg venter på at mannen skal komme hjem fra konferanse. I morgen kommer flyttebyrået, og jeg er en blanding av særdeles lei, gleder meg til å bo i ny leilighet og gruer meg intenst til å pakke ut alt igjen. :sparke:


#5

tink sa for siden:

Mornmorn. Sitter med siste-liten-inspirasjon til en innlevering som skal skje i dag. Jaja, så får jeg ta det andre jeg må øve/trene på etterpå.


#6

ingling sa for siden:

God formiddag, jeg og minsten har vært oppe tre timer alt. Etter en natt med for mange folk i sengen. Gjesp. Men, kort løpetur, så er resten av dagen kos med eldstejenten og en aldri så liten tur ut for mor i kveld. Går an!


#7

Fintdethei! sa for siden:

Skyfri himmel i byen mellom de syv fjell! Frokost og kaffe på terrassen, og ingen store planer for dagen. Me like!


#8

Divine sa for siden:

Mannen og jeg sitter her og psyker oss opp til at vi skal vaske leiligheten. Og da snakker vi om Vaske med stor V. Det er en eller annen lukt her som har satt seg. Mannen kjenner den ikke, men jeg føler den slår mot meg hver gang jeg kommer inn utenfra. Så nå skal ikke minst kjøkkenet skrubbes. Men jeg haaaater vasking. Virkelig intenst. Utenom det skal jeg på sesongens siste Power-time med yndlingsinstuktøren. Blir ikke det samme å trene med vikarer i sommer.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg prøver å få kroppen til å fungere, usikker på effekten foreløpig. Det har vært noen røffe måneder.


#10

millact sa for siden:

Sol, sjelden vare. Rydde litt og så på seilarrangement med tiåringen.


#11

Stompa sa for siden:

Nydelig vær her. Jeg er ikke helt i form, og det irriterer meg. Planen var å vaske rundt i helga, men det kjennes ikke ut som jeg kommer til å klare så mye som jeg ville. :mumle:


#12

Fersken sa for siden:

Litt svimmel etter veldig hyggelig fest med fine folk fra jobb. Skal senere ut å handle inn klær til eldste. Plutselig er det meste blitt for kort igjen.


#13

tink sa for siden:

:klemme: på Blondie og evt. andre som trenger det. Det har vært en bratt vår på jobb for min del. Nå har jeg akkurat levert inn dagens oppgave. Gleder meg til ferie, men kjenner litt på fortvilelsen over at det stadig dukker opp nye skjær i sjøen.


#14

Pøblis sa for siden:

Jeg har vært ute og svidd av 11.000,- på husmaling som tåler sørlandsklima og diverse maleutstyr. Da var jeg så godt i gang at jeg likegodt svidde av 1500,- på en hippiekjole og noen hundrelapper til på et par bluser og litt stæsj.

Farvel, feriepenger.


#15

Frøy sa for siden:

Jeg var på særdeles hyggelig båttur med jobb i går som gjorde at jeg ikke var hjemme før 0415 i natt. Har sagt ja til å være vakt på konsert i kveld, vet ikke om det var det lureste med mitt hode i dag.


#16

Maverick sa for siden:

Jeg har vært på legevakta og fått skrapet øyet med en kniv. :jupp:

Til stor glede for treåringen som fulgte spent med!


#17

Toffskij sa for siden:

:knegg: Det er alltid bra når medisinske greier har underholdningsverdi for omgivelsene! Tenker det var ganske bra for deg også å få hvadetnåvar ut av øyet.


#18

annemede sa for siden:

Ups Mavs, det høres ikke godt ut. Håper du er bedre nå.
Jeg fikk Cava på øyet i dag. :D


#19

Millen sa for siden:

Daffelørdag her og det er digg.


#20

Maverick sa for siden:

I natt trodde jeg at jeg skulle dø så det var litt digg å få fiksa ja. :knegg:


#21

Stompa sa for siden:

Jeg har fyret opp grillen, til Herremannens store glede. Vi er så ufattelig matleie begge to, så enhver mulighet til "noe annet" til middag gripes med begge hender. Det er ca. 15 grader og sol, så det er definitivt en grillmulighet. :knegg:


#22

Toffskij sa for siden:

Alltid lurt å dra til legen litt før man tror man skal dø. :nemlig:


#23

Obelix sa for siden:

Tror jeg gikk forbi deg, Maverick..
En vakt unnagjort i dag, snart på en vakt til. Og sånn går nu helgan


#24

Maverick sa for siden:

Kan det tenkes at det var når en treåring kjørte bil på gulvet på venterommet, Obelix? :knegg:

(Jeg elsker Oslo Legevakt. Helt på ordentlig.)


#25

Obelix sa for siden:

Nei, rett foran rommet i gangen. Vsr i sivil. Jeg elsker ikke alltid Oslo legevakt, og det er det veldig mange andre som heller ikke gjør :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.