Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #7

#1

Strå sa for siden:

Tråd nummer 6 bikka 1024 innlegg før den ble lukket. Her er gladtråd nummer 7. :værsågod:

I går var jeg glad for navnefesten til barnebarnet, den var både hyggelig og flott. Jeg holdt den eneste talen og det gikk kjempefint. Den nydelige ungen travet rundt og sjarmerte alle slektninger og foreldrenes venner.

I dag er jeg glad for strålende vær, et hode som (foreløpig) fungerer utmerket, og en arbeidsdag som virker fin. Her skal det bli gjort ting.


#2

Millen sa for siden:

Sol.


#3

GinaK sa for siden:

Minsten søkte jobb i Osloskolen og fikk svar i dag om at han fikk jobb som lærer i koding for 4.klasseelever. Stas.
Nå skal han gå kurs før han selv kan lære bort.


#4

Floksa sa for siden:

På skolebesøk med to griser. Barn og dyr ass. Det er oppskriften på moro.


#5

GinaK sa for siden:

Bestilte på Bootz på søndag og varene kan allerede hentes på butikken. Utrolig raskt behandlet. Håper skoene passer.:)


#6

Mjau sa for siden:

Har møtt venninne i dag. Det er alltid fint.


#7

ming sa for siden:

16-åringen fikk 6 på engelskeksamen.


#8

Nenne sa for siden:

Jeg hadde en sånn ellevill reise i går at en enkel tur i dag der alt gikk etter boka og min koffert kommer aller først på båndet var akkurat det jeg trengte i dag. :)

Ellers så dro jeg i gang en ryddedugnad på jobben i dag og folk ble faktisk med, slapp det de hadde i hendene og bidro. Det gikk som en lek. :)


#9

Bobbelur sa for siden:

En rolig morgen på ferie. Det å sitte i vogna og vite at det EGENTLIG ikke er noe stress med å komme seg noe sted, det er inderlig godt akkurat nå.


#10

My sa for siden:

At det gikk bra på årets (eneste) eksamen, at det er sol, og meldt fortsatt fint være i ettermiddag, når det skal være sommeravslutning med grilling og bading for klassen til de to yngste.


#11

Floksa sa for siden:

Bryllupsdag. Blomster og kake :elsker:


#12

My sa for siden:

Gratulerer Floksa! :blomst:


#13

ming sa for siden:

Ble rørt til tårer og lo så jeg gråt på 10.trinns vitnemålsutdeling i kveld. :rørt: For noen fine ungdommer!


#14

Anne C sa for siden:

Har hatt en utrolig fin avslutning med 10. klassingene mine i dag.


#15

My sa for siden:

Sommeravslutning for 6-klassingene, veldig hyggelig, fint vær og god stemning. Unger som hadde det gøy, badet, sparket fotball, lekte gjemsel, og ikke hadde tid til å spise. Mange hyggelige foreldre, og fine, fine lærere. :hjerter:

Og at de to sjetteklassingene mine, som i morgen, på siste skoledag, skal ha med "noe godt til et felles langbord", selv bakte cookies til formålet etter skolen i dag, slik at jeg slipper å ordne med noe.


#16

Anne C sa for siden:

Men nå er de jo ikke mine lenger :hylgrine:


#17

Strå sa for siden:

Vi har lagt ut boligen vår til salgs og vært på visning på et interressant mulig kjøp. Og jeg har vært dagmamma for barnebarner på fridagen/sykemeldingsdag. Vet ikke hva jeg egentlig skal kalle det siden jeg har fri hver annen onsdag uansett. Hen er så steålende glad og bestemt. Men jeez jeg må flytte herfra pga veistøyen.


#18

Milfrid sa for siden:

En fullstendig uventet telefon fra en som bare ville fortelle noe som var viktig for ham.


#19

star sa for siden:

At de mange og til dels dype hullene i veien rett nedfor her endelig er fyllt igjen. Drev jo med slalomkjøring.


#20

Matilda sa for siden:

Glad og trist: Har tatt avskjed med VG3-elevene mine, som er verdens godeste, hyggeligste og vakreste mennesker, og som bare knips blei voksne mens jeg blunka et øyeblikk, kjennes det som. Oi og oi, som jeg kommer til å savne dem. Og så kan jeg leve lenge, lenge på et par gode klemmer og de som fortalte at jeg var den beste læreren de hadde i løpet av videregående. :rørt: (Godt mulig de sa det samme til alle, altså. :knegg: )

August og juni er slitsomme og rare måneder når man jobber i skolen ... I august skal dutvinge hjertet ditt åpent og lage rom for 50-60 nye elever, og i juni må du sørge over de 100-150 du har hatt opp igjennom som du ikke skal få se hver dag mer. :hylgrine: :hjerter:


#21

Candy Darling sa for siden:

Jeg føkkings nailet review med sjefen til sjefen til sjefen til sjefen min, og teamet hennes. Jeg er rett og slett dritgod. :stolt: I hvert fall i dag. :knegg:#23

Syrinx sa for siden:

Jeg og elevene har kaster flere hundre utgåtte lærebøker. En alt for stor tradisjon med skrotnissekultur på jobben, men vi er på vei mot bedre tider.


#24

Millen sa for siden:

Egenpleie i form av fotpleie med sommertær og litt enkel hudpleie.


#25

frukt sa for siden:

Det finnes rettferdighet i verden! I fjor fikk jeg skattepengene den aller siste mulige dagen i oktober, og i år fikk jeg de den aller første. :D


#26

Syrinx sa for siden:

Først og fremst er jeg glad for at det er ferie. Ser frem til rolige morgener og null hverdagsstress.

Det andre jeg har blitt veldig glad for i dag er at flere kolleger har kommet med tilbakemelding om at de ser at jeg har tatt av. Jeg det ikke selv, utenom på vekta, så fint å få bekreftet av andre.


#27

Polyanna sa for siden:

1: Hele uken: Overveldende positive tilbakemeldinger på jobb, fra alle bauer og kanter. Utrolig hvor lite som skal til for å imponere folk!

2: Kunden jeg jobber hos! Masse nerder! Jeg elsker dem! En har i dag satt opp et kjemisk eksperiment på pulten sin, for å vise effekten av kapillærtrykk, med et vinglass fylt med vann og olje, en serviett og et brett under. :knegg: Og jeg får et barnslig kick ut av å høre folk snakke begeistret om etellerannet-JURATIDEN! :hjerter:


#28

Elisabet sa for siden:

Har fått beskjed i dag at etter kommunesammenslåing til nyttår så får jeg jobbe akkurat det stedet jeg gjerne ville ha arbeidsplass, og jeg får fast 100% jobb på kun en avdeling, og ikke minst på den avdelingen jeg helst vil være. Nå jobber jeg med 50-20-20-10 % stillinger for forskjellige avdelinger. Hadde egentlig sagt nei til båttur, reker og cava i kveld med venner, men nå ble det tur allikevel siden jeg synes jeg fortjener en liten feiring. :lykkelig:


#29

star sa for siden:

Jobb :jippi:
Og at det visstnok ikke var noe som helst tvil om at min nye arbeidsgiver skulle velge meg. De hadde mange på intervju, men ingen andre var i nærheten. :rødme: :stolt:


#30

Magica sa for siden:

Hurra! Nå ble jeg også glad. :)


#31

Millen sa for siden:

Så bra! Gratulerer! :blomster:


#32

Nenne sa for siden:

Så mange fine nyheter i dag da! :)

Gratulerer med jobber opp til flere. :blomster:


#33

Bobbelur sa for siden:

I dag har jeg stått i oppbevaringen på løp, og det har blitt SÅ mange fornøyde, slitne og glade fjes! Mange gode tilbakemeldinger som jeg tar videre til arrangørene - virkelig gøy har dette vært.


#34

Strå sa for siden:

Altså i dag var jeg på jobb i 5,5 timer UTEN å få nedsmelting i huet OG jeg gjorde nytte for meg OG jeg gikk på tredemølla da jeg kom hjem. Og ikke bare det, men helt ut av det blå fant jeg marsjfarten og jogga i jevnt tempo i 22 - tjueto - minutter! Noe slikt har jeg ikke gjort siden VGS for noen tiår siden.


#35

Milfrid sa for siden:

Jobben min. :hjerter: Vi er bare fire stk, vi sitter tett og jobber tett og vi har bare SÅ god tone. I dag gjorde vi mye ut av en liten ting, og hadde der så utrolig festlig på jobb. Å kunne, bokstavlig talt, ligge flat over bordet og le med kollegaer er gull verd.


#36

Millen sa for siden:

Sol og varme.


#37

Millen sa for siden:

Idag og nå ganske nylig, fyller ut CV hos bemanningsbyrå fordi jeg skal søke stilling der og CV må fylles ut. Mens jeg holder på med dette ringer det ei fra dette byrået og vil ha meg på intervju imorgen alt! :happydance:


#38

Nextlife sa for siden:

Krysser fingrene for deg, Millen. :jupp:

Jeg bli glad hver dag av dyre,- og fuglelivet på tomten vår. :hjerter:
Vi har fått ut 1 kull kjøttmeis og 2 kull fluesnapper, og har et kull under ruging i fuglekassene våre.
Reven rasker stadig over haugen her om natta, så vi lurer på om han har hi i utkanten av tomten.
Under vedboden bor det pinnsvin, og sent søndag kveld var vi vitne til en fantastisk paringsleik. Hunnen sto i senter, og hannen gikk rundtogrundtogrund og snøftet. Innimellom glefset hun etter han, men han travet ufortrødent videre. :knegg:
Etter 2 timer måtte jeg hoppe til køys siden det var natt, så gudene vet hvor lenge de holdt på.
Ellers ser vi masse andre småfugler og insekter, og av og til ekorn.


#39

Toffskij sa for siden:

Jeg har plukket opp igjen en artikkel som egentlig skulle vært sendt inn for en god stund siden, men som bare druknet i semesterkjøret. Og så er den en god del bedre enn jeg husket og fryktet, og det er fint å jobbe med den igjen uten fullt panikkjør. :jupp:


#40

Myria sa for siden:

Jeg gleder meg til stadighet over det samme som deg Nextlife. Småfuglene kommer på fuglemateren hele tiden. Flere ganger om dagen kommer det to ekorn og stjeler solsikkefrø fra fuglene og jeg setter fram hasselnøtter i en liten "ekornmater" i samme tre. Hele sommerhalvåret får vi dessuten besøk av et andepar som vagger opp fra en liten elv vi har bak huset. De våger seg helt opp på terrassen og får brød hver dag. Dådyr har vi jevnlig besøk av og jeg har sett grevling (en tidlig tidlig morgen var det fire stykker på terrassen!) og en gang til og med en elg. :hjerter:


#41

polarjenta sa for siden:

Å få helg på tirsdag. Jeg jobber en todelt jobb, den ene jobben er å være lærer, så den delen har jeg ferie fra, men den andre jobben har jeg vanlig 5 uker ferie, så jeg jobber 2 dager i uka, og bestemte at jeg skulle jobbe mandag og tirsdag. Nå har jeg fri til neste onsdag.


#42

Milfrid sa for siden:

Bestilt tur til Miami for å treffe bestien min i september. :lykkelig:


#43

Strå sa for siden:

Kjøpskontrakt på nytt hus er signert og Helten fikk huseier med på besøk det for å ta innvendige mål. Dermed kan planleggingen begynne. Det er nemlig et hus hvor alt, absolutt alt, innvendig må gjøres noe med. Jeg gleder meg villt til å flytte til et sted hvor det ikke er kraftig veistøy 24/7. Håpet er jeg kan slappe av bedre på kveldene og dermed bli mer nyttig på jobb igjen. Nå må vi bare få solgt den boligen vi har.


#44

Millen sa for siden:

Gratulerer med ny bolig Strå. :blomster:


#45

Strå sa for siden:

Tusen takk Millen. Det skal bli så gøy å planlegge romløsninger, materialer, farger, kjøkken, varmekilder osv. Og hagen, den kan vi ta selv og fixe, alt annet må vi ha folk til. Noe som kan bli spennende nok i og for seg.


#46

Frøy sa for siden:

At mannen vil ha meg med på tur til Budapest når han må dit noen dager å jobbe i neste mnd.


#47

Timar sa for siden:

Den ansatte i barnehagen til minsten som tar med seg tre sauer på jobb hver dag! Det er litt av en jobb å samle og forflytte tre halvstore lam to ganger hver dag, men hun gjør det likevel, for ungenes skyld. :love:


#48

Polyanna sa for siden:

Å, så herlig!! Syns jeg ser det. :knegg:


#49

Strå sa for siden:

Så herlig Timar.

I dag er jeg glad for en fem og en halv time lang arbeidsøkt uten shut down. Sliten selvsagt, men glad for arbeidet jeg fikk gjort. Etterpå tok jeg barnebarnet mitt med til Mutter'n/Oldemor. Vi tre gikk tur i skogen og bare storkoste oss og pludret.


#50

Nenne sa for siden:

Storesøster hadde nest-siste dag på sommerjobb i dag, la frem resultater og fikk masse skryt av kollegene mine for det hun har fått gjort i disse sju ukene. :kry:

Deretter reker m.m. på brygga til en kollega, mini-sommerfest om du vil, strålende sol, blå himmel og veldig god stemning.


#51

My sa for siden:

Eldstejenta som fylte 14 år i dag, og hvor utrolig fine ungdommer hun og vennene hennes er. :hjerter:


#52

Polyanna sa for siden:

At når eldste og fetteren treffes så er det første de vil gjøre, å dra på telttur sammen. ❤️ Nå camper de på en øy med et lass av pølser og snacks. :hjerter:


#53

Strå sa for siden:

Siste arbeidsdag før ferien er over, med mindre jeg drar innom et par timer etter å ha signert alle papirer i fm. pantsetting og mellomfinansiering. I går fikk vi bekreftet en bærevegg i nyhuset slik at vi har rammer for planlegging av rom, det gleder jeg meg til å ta fatt på. Og så ble jeg ferdig fra min side med årsmøtedokumentene og regnskapet til Utmarkslaget jeg er med i. :tøff:


#54

Millen sa for siden:

Jobbintervju som gikk bra - så nå er det bare å vente...


#55

Maverick sa for siden:

Deilig MC-kjøretime! Har måttet ha lang pause fordi det ikke har vært et ledig sekund i timeplanen min, men i dag hadde jeg så deilig flyt og nå er jeg en del hakk roligere før kommende oppkjøring.


#56

Blånn sa for siden:

Mellomste kom inn på den videregående skolen han hadde som førstevalg.


#57

Bonzai sa for siden:

At datteren som har vært på sydentur med kjæresten alene kom trygt hjem i dag. (De er 17-år going on 25. Lever som et gammelt ektepar. ❤️


#58

Anne C sa for siden:

Det er i grunn bare deilig å ha fri og ikke behøve å gjøre noe som helst. Ingen som forventer noe, ikke noe som må gjøres.


#59

Gerbera sa for siden:

At jeg sitter i en bobil og ikke i teltet ved siden av, når det blåser sidelengs og bikkja har hatt magesjau i hele natt. Jeg har det godt og varmt, og bikkja sover omsider.


#60

My sa for siden:

Du er flink til å fokusere på det positive Gerbera. :knegg: Forståelig om du også lager et innlegg i gruffetråden om nøyaktig samme situasjon. :dakars:

#61

Gerbera sa for siden:

Jeg skulle skrive at det regnet sidelengs, men null nattesøvn har visst tatt fra meg evnen til å formulere meg :knegg:

Nå er bikkja våken, men det har sluttet å regne, og vi har fått oss en fin tur ute. :riktig:


#62

My sa for siden:

Ja, når det blåser så er det som regel sidelengs, når jeg tenker meg om. :knegg: Reagerte ikke på det en gang, så jeg er visst litt trøtt jeg også.


#63

Millen sa for siden:

Jeg har fått jobb! Intervju igår og fikk den idag. Begynner i august så da kan jeg ta ferie med senkede skuldre. Foreløpig vikariat/engasjement gjennom byrå, men igjen alt er bedre enn ingenting. :lykkelig:


#64

Floksa sa for siden:

Så utrolig bra :rørt:

Gratulerer!!!!!


#65

Strå sa for siden:

Jaaaa! Nå ble jeg glad også. Vikariat eller fast?


#66

Timar sa for siden:

Åååååh, så herlig å høre. Gratulerer!!!


#67

Anne C sa for siden:

Så utrolig bra! Nå ble jeg kjempeglad!


#68

løve70 sa for siden:

Så bra :jippi:

Gratulerer!!


#69

løve70 sa for siden:

Arvingen kom inn på førstevalget på videregående :)


#70

millact sa for siden:

Så bra, gratulerer så mye!


#71

millact sa for siden:

Så flott, tenker hun (og dere) er fornøyde!


#72

løve70 sa for siden:

Ja, pusta letta ut :)


#73

Nenne sa for siden:

Gratulerer!


#74

Blånn sa for siden:

At alle Oslogutta på laget til mellomste kom inn på førstevalget på vgs. Kombinasjon av hardt atbeid og realistiske valg av skoler.


#75

Frøy sa for siden:

Hentet strålende fornøyd jente hjem fra trolldomsakademiet.


#76

My sa for siden:

For en deilig følelse! Gratulerer! :klemme: Hvor lenge i første omgang?

#77

Millen sa for siden:

3 mnd. Men de sa igår at det mest sannsynlig ble 6-12 mnd.


#78

My sa for siden:

Bare å klore seg fast! :hyper:


#79

star sa for siden:

:jippi: Gratulerer :blomst:


#80

Floksa sa for siden:

Jeg har avlivet et lam selv i dag. Kanskje en rar ting å være glad for, men det er første gang jeg har utløst bolten selv. Før har jeg skåret over halsen (avblødd) etter at mannen har brukt boltepistolen.
Men etter kurs i vår og sommerens svine dokumentar, der dårlig og for sen avlivning vel var viktige ankepunkter, var det på tide å mestre dette. Så selv om glad kanskje er feil ord å bruke, er jeg stolt. Det har vært en lang vei å gå. Men nå vet jeg at jeg kan og mestrer. Det gir trygghet.


#81

Strå sa for siden:

Jeg er reiseklar! Alle årsmøtedokumenter og andre ting som jeg burde få ferdig før vi kommer opp er også klare!


#82

Milfrid sa for siden:

Gratulerer!!! Så kjekt!


#83

Millen sa for siden:

At jeg kan ta helt fri fra jobbsøk og jobbting og bare ha ferie siden alt ble ferdig i dag. Så nå venter 4 uker ferie før ny jobb i august.
Må begynne å lese på høstens studier, men det er bare ok.


#84

Hønni sa for siden:

Nå ble jeg glad for at Millen har fått jobb! :heia:


#85

Pappalille sa for siden:

Det ordnet seg med nytt hus til oss for ferien. :gladspøkels: En ansatt hos Novasol gjorde virkelig langt mer enn jeg ville forlangt, og nå har vi hus. Vi aner ikke hvordan det ser ut, får bare håpe det er greit nok. Bedre enn telt. :knegg:


#86

GinaK sa for siden:

Gratulerer med jobb, Millen. Så fantastisk.
Nå er det 4 uker ferie her. Deilig. 😊


#87

Nenne sa for siden:

Ferien. Rett og slett. :) En fantastisk dag i dag, både værmessig og med de tre tenåringene, som i dag har tedd seg som folk alle tre. Livet er ikke det verste man har. :)


#88

Milfrid sa for siden:

Livet! :lykkelig:

Det er en del ting som bare ser ut til å ordne seg og ramle på plass. Drit i perfekt, så lenge det funker. Noen dører lukkes, andre åpnes.


#89

Millen sa for siden:

Nå ble jeg glad.


#90

frukt sa for siden:

Traff Frøydis igjen. :D


#91

millact sa for siden:

En super dag på min brors hytte i Blindleia.


#92

Floksa sa for siden:

Kuene har flyttet på setra. Sen fytting i år men været tilsa det. Og da kom sola :hjerter:


#93

vixen sa for siden:

Fikk en fantastisk fin melding fra en ung fyr jeg har fulgt opp på jobb som nå har jobbet knallhardt og bestått fagbrev. Han ville bare takke for all god hjelp. Måtte nesten felle en tåre. Rus og kriminalitet i ungdomsårene og fagbrev og jobb nå.


#94

Retz sa for siden:

Første etappe i Tour de France! Vi er i gang! :riktig:


#95

Strå sa for siden:

Ferie alene med Helten i Nordhuset er nå så sin fine sak, og i dag har vi gått ikke mindre enn to turer, besøkt en onkel og fått et toraders Yamahaorgel inn i bilen, klar til å leveres nye eiere i morgen.


#96

Milfrid sa for siden:

Fullførte en time på elipsemaskinen og har håp om at jeg skal bli sprek til slutt.


#97

Albertine sa for siden:

Klarte å skifte lås på døra helt selv. :stolt:


#98

Anne C sa for siden:

Jeg er utrolig glad for at jeg fikk time hos tannlegen slik at han kunne gjøre første del av rotfylling i dag. Og jeg er utrolig glad for at dette skjedde nå og ikke om to uker når vi er i Italia. Men fy fader så vondt jeg har i kinnet, skikkelig betennelse. Det ser ut som jeg har kusma. Spørs om jeg får sove noe særlig i natt, Paracet virker ikke i det hele tatt.


#99

Pappalille sa for siden:

Det er godt å være på ferie med svigers og kjenne på hvor fantastiske de er. Svigermor gikk rundt meg i går mens jeg lagde middag og skrøt av hvor godt det luktet og appetittvekkende det så ut, hun påstår stadig at det er jeg som har gjort folk av sønnen hennes, og hun er lett å småprate med. Jeg slapper helt av og koser meg. Svigerfar vet ikke hva godt han skal få gjort for oss alle, særlig ungene. Her er det godt å være. :hjerter:


#100

frukt sa for siden:

Sov i hengekøye i skogen med barna i natt, og nå jeg er glad for å være hjemme igjen. :D Det var kjekt altså, men det ble ikke mye søvn. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.