Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vimsen eller andre strikkedamer

#1

amo sa for siden:

Jeg roper på deg jeg, for dette kan sikkert du.:D
Jeg har en tre-åring i normal størrelse. Nå fant jeg oppskrift på et nydlig strikkesett i et Hjemmet, og jeg tror oppskriften var fra Sandnesgarn (Er det noe som heter det?).
Det var størrelse 1-2-4 og 6 år. Hvilken størrelse ville du strikket med tanke på at tre-åringen skal kunne bruke antrekket fra våren og utover neste vinter?
Er så usikker på om jeg skal strikke 4 eller 6 år.
Kan du hjelpe?

I samme slengen lurer jeg på hvord du har fått laget de skjønne julekortene. Storesøs er ikke hjemme,men vil være med på julekortet.Derfor må jeg nesten lage julekort der jeg kan sette inn tre bilder i år.;)


#2

allium sa for siden:

Det pleier å stå i oppskriften hvilke ferdige mål plagget skal ha. Så kan du sammenligne med noe dere har i skapet.

Generelt velger jeg den største størrelsen hvis jeg er i tvil, for da har man det lengre, og et hjemmestrikket plagg ligger det jo endel arbeid i. Det er også lettere å velge større størrelse hvis garnet er relativt tynt, med veldig tykt garn blir for store plagg ubrukelige.


#3

amo sa for siden:

Tusen takk for svar Allium. Kanskje jeg skal ta sjansen på å strikke str. 6 år, men prøve å finne et litt tynnere garn.Kanskje en ide å bruke litt mindre pinner også?

(Vimsen kan godt svare på julekort spørsmålet altså.:o )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.