Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mye sushi til kurvfest?

#1

ming sa for siden:

Vi skal på vitnemålsutdeling til 10.klassingen i dag, med påfølgende kurvfest med ungdommer og foreldre. Juni er som kjent litt Texas fram til skoleferien, så jeg har ikke rukket å lage mat. Tenker derfor å kjøpe sushi på vei hjem. Men hvor mange biter trenger jeg? Sushistedet har kampanje på 32 biter. Det skal liksom være til 2 personer, men vi skal jo ha med mat til tre. Kjøper jeg til 20 biter til (som det også er kampanje på), blir det kanskje litt i overkant mye, men fortsatt billigere enn å kjøpe 42 biter.

Hva er fasiten her?


#2

millact sa for siden:

Er det meningen å dele mye med andre? Hadde nok kjøpt 32.


#3

ming sa for siden:

Det er til felles bord, så alle forsyner seg av alt.


#4

løve70 sa for siden:

Da hadde jeg kjøpt 42, så er det nok til 3-4.


#5

Pegasus sa for siden:

Fasit fra en i overkant matglad sushielsker; 32+20, på grunn av kampanjen. Det blir aldri for mye sushi! :fnis:

Ellers kunne 32 biter og rekechips ved siden av, funket.


#6

Isolde sa for siden:

Tror det kommer helt an på gruppen. Jeg lagde 5 ark til kurv est for noen uker siden. En halv Salma. Ca 35 biter tror jeg. Halvparten gikk.


#7

Bluen sa for siden:

Jeg ville tenkt at 10 biter per person ved en sånn anledning var nok. Vil tro de fleste ikke spiser som til en full middag der.


#8

ming sa for siden:

Jeg kjøpte 42. Skal ihvertfall ikke ha på meg at jeg er gnien. :knegg: Og så er jeg veldig sulten og veldig glad i sushi selv. :plystre:


#9

millact sa for siden:

Ble det nok?


#10

ming sa for siden:

Det kommer an på hvordan du ser det. Det ble ikke nok til at alle fikk, da vi var 55 10.klassinger med foreldre og lærere. Det ble heller ikke nok til at jeg fikk sushi, for da ungdommene, som forsynte seg først, var ferdige, var sushibrettet skrapa. Men det var nok til at jeg ikke følte meg kjip og smålig. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.