Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Området omkring auger når ein brukar mineralpudder?

#1

Bergensis sa for siden:

Eg brukar mineralpudder. Ja, dei få gongene eg sminkar meg. Men det blir ikkje fint omkring augene. Eg har jo linjer der. Og det ser ut til at pudderet gjer desse enda tydeligare. Kva kan eg bruke for at det ikkje skal bli verre enn det er? Om eg lar vere å bruke noko i det området, blir det sjåande noko snålt ut.

BB-krem eller flytande foundation er meir tilgivande, men eg har sensitiv hud der, og det svir. Så derfor begrensar eg bruken.


#2

Nera sa for siden:

Kanskje du kan teste en flytende concealer i stedet? Lancome eller Clarins har flytende concealere på tube som gir ganske ok med fukt.


#3

Timar sa for siden:

Jeg bruker concealer/touche eclat fra YSL rundt øynene og mineralpudder ellers.


#4

Bergensis sa for siden:

Eg brukar serum og fuktighetskrem morgon og kveld. Skal flytande concealer oppå der igjen? Eller byttar eg ut fuktighetskremen?

Da legges ikkje mineralpudderet i augeområdet?


#5

Timar sa for siden:

Jeg gjør ikke det, men skal på ingen måte skryte på meg å være noen sminkeekspert. :knegg: Jeg legger vel egentlig concealeren helt øverst på kinnet og drar forsiktig oppover og under øyet.


#6

frukt sa for siden:

Løspudder? Det brukte jeg for mange herrens år siden da jeg sminket meg litt oftere. Syntes det ble et veldig fint resultat av det.


#7

meisje sa for siden:

Jeg bruker øyekrem og dagkrem I ansiktet først. Deretter flytende consealer på tube fra clarins I øyeområdet, og så mineralpudder I resten av ansiktet.


#8

GinaK sa for siden:

Enig. Jeg ble påvirket av hypen når alle bestilte sånn ID mineralpudder men fikk også fryktelige rynker ved øynene der det er tynn hud så jeg kastet hele skiten. :cool:
Synes det funker veldig fint med helt rimelig CC-cream men bruker fuktighetskrem under og tar litt CCcrem sammen når jeg smører ut.


#9

Taien sa for siden:

Jeg har mineralpudder og mange linjer rundt øynene. Jeg har en fuktighetskrem underst, consealer eller foundation med farge over der og lett pudder til slutt. Har ikke problemer med at det legger seg i linjene. Nå skal det sies at jeg sminker meg ikke super ofte da...


#10

Karamell sa for siden:

Før du kaster mineralsminken kan du prøve med en primer under øynene. Kjøp gjerne en som er beregnet for det området.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.