Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:


#3

vixen sa for siden:

God morgen. Siste skoledag for førsteklassingen og femteklassingen i huset. Godteri er innkjøpt og de gleder seg til ferie. Dette har vært en maratonuke og skal avslutte den med tunge møter. Så helg!


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg skal være meddommer i en rettssak i dag. Jeg har lest sakspapirene og kjenner at jeg med ganske stor sikkerhet hadde gjort nøyaktig det samme som tiltalte hvis jeg hadde havnet i samme situasjon. Blir det da riktig å dømme han til mange års fengsel? Jeg håper at dagen gir meg noen flere svar.


#5

millact sa for siden:

Huff, sånt er vanskelig, Tjorven.

Siste skoledag her og. De gleder seg til lang ferie.


#6

Timar sa for siden:

Jeg har hjemmekontor i dag. Minsten sitter visst fortsatt i pysjen og eldste er sendt avgårde til siste skoledag.

Jeg har vært på verdens mest fantastiske jobbtur denne uka, og er fortsatt euforisk. Nord-Norge i finvær, altså! :love:

OverOslo i kveld, bare det mulig høljregnet styrer unna så blir det herlig!


#7

Neket sa for siden:

Hjemmekontor på morgenkvisten her også, skal på sommerdans på skolen klokka ti. Maks praktisk. Siste året da. :leppe: Etter dansen skal jeg på sommerlunsj med jobben, så litt usikker på hvor produktiv denne dagen blir.

Også er det sol!


#8

polarjenta sa for siden:

På plass på kontoret, like greit at det er her jeg er i dag, jeg har ikke så mye til overs for min andre arbeidsplass akkurat nå, så bedre at jeg er en helt annen plass.

Sommerferie på ungene også i dag, de var superklar for ferie, og syns nok det er fint at det er kort dag i dag.


#9

Nenne sa for siden:

Her er begge guttene gått i ferie, mens jeg måtte slepe meg opp i dag. I går kveld hadde jeg klubb med barndomsvenninner og det ble jo alt for sent til huset var ryddet og det ble tid for å gå i seng, så nå lengter jeg etter arbeidsdagens slutt!

Også jeg som har så mye å gjøre i dag!


#10

Adrienne sa for siden:

Jobb her også. To uker igjen til ferie for min del, og minst en av dem vil være med gassen i bånn. Begge ungene har ferie og planen for dagen var å sove lengst mulig for begge to. :knegg:


#11

Milfrid sa for siden:

Jeg har fått halsbetennelse. Føler meg ikke syk, men såre og hovne mandler fulle av gugge. Satser på at det ikke blir verre enn det.


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Her starta ferien i går. To av trolla er reist avgårde med pappaen og kjem ikkje heim igjen før om tre veker. Det er litt rart å ikkje skulle få sjå dei, på så lang tid. :leppe:


#13

annemede sa for siden:

Siste skuledag i dag.
Eg har kaffe, men må ha mykje meir.


#14

Fersken sa for siden:

Siste skoledag for yngstemann her også. Egentlig for eldste også, men hun fikk fri i dag for å dra på fotballcup. Jeg er hjemme og henter meg inn etter omgangssyken i går. Er fortsatt skjelven og minimalt med matlyst.


#15

ingling sa for siden:

Siste fredag i denne jobben. Skal være her noen dager neste uke også, men i dag har vi den "formelle" avslutningen med lunsj og kaker og den slags. Bare innspurten igjen nå! :lykkelig:


#16

millact sa for siden:

Hjertensfryd: Var det nå de skulle til utlandet med faren? Holder du 05'eren hjemme? ble det til det?


#17

Blånn sa for siden:

Puh! Slapp å kjøre tur-retur Horten. :lykkelig:


#18

Sol sa for siden:

Jeg har sagt takk for meg etter et utrolig gøy, slitsomt, men ikke minst lærerikt år i skolen. Og håper veldig at jeg får komme tilbake til neste år, tatt PPU og kan bli i skolen. Jeg skled inn nesten ved en tilfeldighet og føler at jeg har kommet hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.