Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Kilde: Store Norske Leksikon (selvsagt)


#2

millact sa for siden:

Våken, har bursdag og hører eldste ordner noe på kjøkkenet til meg. Er visst best hun får holde på alene.


#3

Input sa for siden:

Gratulerer med dagen, millact! :blomster:


#4

Selma sa for siden:

Gratulerer med dagen, millact!:party:

Her er det fortsatt lørdagskveld! Vi ferierer på Hawaii og henger 12 timer etter dere. Behagelig ferieliv der dagens viktigste gjøremål er å velge hvilken strand vi skal dra til. USA-årets vårt nærmer seg slutten så vi nyter siste rest


#5

Blondie sa for siden:

Hurra for deg, millact! :blomst:

Jeg funderer på å tilbringe denne lyse kvelden i skogen, bare bikkja og jeg. Jeg har sluttet med folk. :knegg:


#6

millact sa for siden:

Takk! Hawaii høres deilig ut! Vi skal ned på vår lokale strand. Der er det stort bål og grilling. For første gang blir ikke 14-åringen med. Venner og sjøbu trekker mer.


#7

Timar sa for siden:

Gratulerer med dagen, Millact! :blomst:

Jeg er litt på felgen om dagen, og skulle gjerne joinet deg i skogen, Blondie. :klemme: Ikke sammen, altså, bare alene sammen! :knegg:

Prøve å ikke gjøre så mye i dag, da, men kunne vel egentlig tenkt meg å markere st.hans litt, med grilling ute et sted i kveld.

Feirer dere andre st.hans? Hvordan?


#8

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Millact. :ballonger:
En unge syk så her blir det hjemmedag og fikse i hagen.
Feire st.hans gjør vi ikke så mye.


#9

millact sa for siden:

Her i sør ved sjøen har vi alltid feiret St. Hans med stort bål, masse folk og grilling.

Har ikke Anda også bursdag i dag? Gratulerer med dagen til deg også!


#10

Blånn sa for siden:

God morgen! Vi skal hente korpsgutt på stevne i Horten i dag. Vi blir med på hovedstevnet og uoffisielt NM i intrumentkasting. Poden har kvalifisert seg og skal kaste for sitt korps.


#11

Matilda sa for siden:

Gratulerer med dagen til millact og andre som har bursdag! :ballonger:

Jeg er vokst opp med sankthansfeiring, i form av grilling med vennefamilier. Etter at vi fikk barn sjøl har det ikke blitt noe av, dessverre. Mine foreldre feirer fortsatt sankthans med de samme vennene, og i år er det mine foreldre sin tur, så jeg tar med min familie dit. Jeg skal lage en rabarbrapai og ta med. Lurer fortsatt på hvem vi kan be til oss for kanskje å starte en liknende tradisjon.

Ellers er planen i dag å gjøre mest mulig ingenting, sørge for at ungene ikke dreper hverandre, venne meg til at det er tyst som i graven på It’s Learning, at ingen andre enn familien forventer noe av meg og at det kanskje går an å sitte litt ned.


#12

star sa for siden:

Gratulerer, millact :ballonger:


#13

Pappalille sa for siden:

Gratulerer med dagen, millact! :party:

Jeg er så fyllesyk atte fy ... >


#14

Minerva sa for siden:

God morgen! Gratulerer med dagen, millact!
Vi feiret litt i går med naboene. I dag har vi lyst på en Oslo-tur, og så kanskje avslutte dagen ved et av bålene langs Oslofjorden et sted. Både Drøbak og Hvervenbukta har vel bål i kveld?


#15

Blondie sa for siden:

Jeg har det som Matilda, har vokst opp med en flott feiring med en gjeng mennesker på denne kvelden. Leker for barna, grilling, bål og feiring ut til morgenkvisten. Dette har jeg aldri fått til i voksen alder og i dag synes jeg altså det letteste er å droppe hele tanken på kvelden.


#16

Pingis sa for siden:

Ingen av mine unger hadde hørt om sankthansaften (:flau:). Ingen stor tradisjon for feiring, kan man si. Men i dag skal vi faktisk dra en tur til folkemuseet, for der er det arrangement. Det er en første gang for alt!


#17

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen, millact! :fløyte:

Vi skal til en gård i nærheten der det er arrangement og stort bål. Mange unger, pølser og is.

Er oppvokst med at det lokale bygdelaget arrangerte sammenkomst og passe stort bål der vi kunne grille pølser i etterhvert. Der møttes hele bygda og det var leker og tjohei.


#18

Divine sa for siden:

Ingen St. Hans-feiring her. Vi er på hotellrommet vårt på Stansted. Fløy Ryanair (jada, jada, I know) som var forsinket, så var ikke på hotellrommet før 02.45. Gjesp. Ikke helt våken, nei. Ananasen jeg tok til frokost viste seg å være grapefrukt, som jeg hater. Og det jeg trodde var Rice Crispies, var biter med hvit sjokolade. Stor munnfull av hvit sjokolade med melk ... urk! Anbefales ikke. Nå skal vi ta toget inn til London. Håper vi kvikner til litt etter hvert.


#19

Frøy sa for siden:

Her arrangerer kommunen feiring i "byparken" med bål og underholdning, jeg skal være vakt som vanlig og ungene får gå på selvstyr.


#20

Anda sa for siden:

Gratulerer til Millact, og så hyggelig at du husker at vi har bursdag samme dag! :blomster:

Skal snart ta med familie og hund og spise lunsj på utecafe, det tror jeg blir bra. Vin skal jeg unne meg og. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.