Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær til trolldomsakademi

#1

Frøy sa for siden:

Jeg har i et svakt øyeblikk meldt jentungen på Trolldomsakademiet i to dager i sommer, helt uten å tenke på hva dette fører med seg, og i følge innbydelsen så krever dette skoleuniform. (De skal ha ros for å oppfordre til å kjøpe brukt, men jeg har ikke tid til å gå å leite i bruktbutikker). Så da kjære FP trenger jeg hjelp av dere til å finne klær som passer til kravspeken:

-Stikkejakke/genser (grå,hvit eller jordfarger)
-Hvit skjorte, de får utdelt slips ved livens start
-mørk underdel
-Hatt om mulig


#2

tink sa for siden:

Kuli! Vår mellomste er hardbarka Trolldomselev. Han er jo gutt, så vi har litt lettere tilgang til hvite skjorter og mørke bukser.

Det er viktig at det ikke er dongeribukse, ellers har jeg sett mye forskjellig av mørke skjørt og bukser. På hodet kan de ha hatt, lue, skaut. Jakke/genseren har ikke vært hjemmestrikket, men mer cardigan-typen. Til bursdagen fikk han dog kutte fra sin beste venn. Stor stas. Dersom du ikke får napp her inne, tror jeg likevel en ganske stor Fretex-butikk skal ha det som trengs.


#3

Frøy sa for siden:

Jeg trenger bare linker og tips om butikker, men jeg orker ikke løpe rundt hele byen og lete liksom.


#4

My sa for siden:

Hvit skjorte finner du vel i de fleste butikker, om ikke i jenteavdelingene, så i alle fall i gutteavdelingene. Til jenta mi kjøpte jeg hvit skjorte med litt innsving, beregnet på jente, fra nettbutikken til H&M (de hadde ikke i butikk). Mørke bukser eller skjørt er det vel heller ikke særlig vanskelig å få tak i?

Gutteavdelingene har også ofte gensere som dette.


#5

millact sa for siden:

H og M har mørke skjørt og lange knestrømper.

Heksehatt er det sikkert noen som har fra Halloween. Se om du får lånt.


#6

Fluke sa for siden:

Fretex?

(Guttungen her har også deltatt noen ganger. Veldig bra opplegg. )


#7

Xian sa for siden:

Det eneste vi har skaffet til Trolldomsakademiet er hvit skjorte. Det får man jo tak i overalt. Siden det er midt på sommeren, ville jeg vurdert kortermet. Ellers har hun hatt med seg mørk bukse/skjørt, og islender. Hun har vært på fire samlinger nå, og elsker det. :)


#8

Frøy sa for siden:

Vi får ta oss en tur i løpet av uken å se da, ser ut til å være greit å få fatt på. Hun gleder seg, men er ikke så alt for bevandret i Harry Potter verden men satser på at det blir bra uansett.


#9

Timar sa for siden:

Tiåringen min har hatt hvit skjorte, mørk v-genser og mørk bukse. Eventuelt mørkt skjørt.


#10

Frøy sa for siden:

Akademiet var stas i sommer og det har ført til at hun var på et nytt nå i helgen og er påmeldt enda et om 14 dager. Lysten til å gjøre mer ut av kostymet og andre effekter er økende. Så jeg tenger enda gode tips. Kutte, f.eks hvor får jeg fatt på det?

Jeg får ikke skrytt nok av opplegget, de får virkelig rømme inn i en annen verden.


#11

My sa for siden:

Jentungen fikk en veldig fin (Håsblås-) kutte til jul, kjøpt på Outland til en uforskammet høy pris. Men det kreves sikkert ikke rare ferdighetene for å greie å sy en?


#12

millact sa for siden:

Mormor til eldste sin venninne har sydd.


#13

Mikkeline sa for siden:

Jeg så at de solgte sliktpå Obs i dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.