Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klokke fra Garmin eller Samsung?

#1

star sa for siden:

Jeg vil ha en slik fancy klokke, men er veldig sær når det gjelder utseende.
Tror jeg nå sitter igjen men Garmin Vivomove og Vivoactive 3 og Samsung Galaxy Watch Active. Er Galaxy Watch verdt prisen i forhold til hva den har som ikke Active har?
Viktigst for meg er pulsmåling, stress, søvn og trening. Da gåing, jogging og sykling som hovedpunkter. GPS tror jeg er et krav.
Er det et must at klokka har Wi-Fi?
Andre klokker? Hadde Suunto på lista, men den røk ut uten at jeg husker hvorfor akkurat nå.
Kan man skifte reimer på klokkene enkelt?


#2

Morella sa for siden:

Jeg har en Garmin Fenix 5 x Plus, jeg virkelig elsker den. Hadde en Polar M430 tidligere, dem var god den også, men Garmin har absolutt alt jeg kan ønske meg i en klokke.


#3

Ru sa for siden:

Galaxy har ikke verdens beste batterikapasitet. Jeg må lade den hele føkkings tiden. Ellers elsker jeg den, men det er jo først og fremst en smartklokke ...


#4

Timar sa for siden:

Jeg lader galaxy hver natt. Har aldri sett noe til disse fire dagene med batterikapasitet som de lover. Ergo bruker jeg den heller ikke til søvmmåling, men hører andre får til å bruke den i mange dager uten lading, altså.

Wi-Fi er ikke så viktig, men jeg elsker e-sim. At jeg kan få meldinger og telefoner på klokka selv om ikke mobilen ikke er i nærheten.

Jeg bruker min som smartklokke og pulsklokke.


#5

Morella sa for siden:

Til sammenligning lader jeg min Garmin hver 10. dag sånn ca.


#6

star sa for siden:

Er den god på pulsmåling?


#7

Carrera sa for siden:

Jeg har Garmin, mannen har Samsung. Hovedforskjellen på våre er vel at hans er smarklokke, og at han da kan både ringe, skrive meldinger etc, via den. Mi gir varsler på både anrop og de appene jeg har satt den opp mot, men jeg kan ikke foreta meg noe via den.

Jeg bruker min daglig til skritteller, turer, etc. Altså som ren aktivitesklokke. Med 1-1,5 timers aktiv bruk av gps daglig (når jeg går tur), så lader jeg hver 3-4 dag. Mannen lader langt oftere, neturlig nok, da den bruker mer strøm til nett og slikt.


#8

star sa for siden:

Jeg kan ikke helt se for meg at jeg trenger å ringe og skrive meldinger på en klokke. Telefonen er jo som regel med.


#9

løve70 sa for siden:

Jeg er også veldig fornøyd med Garmin. Har modellen før din, Garmin 5s. Kan absolutt anbefale den.


#10

løve70 sa for siden:

Den har måling på håndleddet, men du kan også koble til pulsbelte om du ønsker.


#11

Morella sa for siden:

Ja, den er vel en av de beste, men anbefaler bryststropp til intervalltrening uansett hvilken pulsklokke du velger.


#12

Primrose sa for siden:

Jeg er også veldig fornøyd med Garmin. Har hakket gamlere enn fenix5-ene (forerunner 235), har hatt den i over 3 år og det er først de siste månedene at batteriet har blitt marginalt dårligere (ca 2-3 timer GPS-modus i uka og lader nå hver uke, kontra hver 10-14 dag i starten).


#13

ingling sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med Garmin vivomove HR, men angrer litt på at jeg ikke valgte med GPS. Jeg bruker bare klokken til pulsmåling, og det er mer enn bra nok for vanlige mosjonister, tenker nå jeg. Kommer litt an på hvor viktig pulsmåling er for deg, selvsagt.


#14

star sa for siden:

Pulsmåling står øverst.
Lurer på om det må bli Vivoactive.


#15

Snippa sa for siden:

Slår et slag for den du har slått fra deg :humre:
Jeg har Suunto spartan trainer wrist hr.
Kjøpt mye på grunn av pris, men liker den enda bedre enn jeg trodde jeg ville.
Bruker den som smartklokke (får meldinger og varsler fra apper, men kan ikke skrive). Synes det er supert å se hvem som ringer og hva det står i meldinger i f.eks møter uten å måtte sitte synlig med telefonen.
Bruker den som gps-tracker og pulsmåler på trening. Jeg sykler, går og løper.
Lader den vel 1-2 ganger i uka. Mest hvis jeg har på aktiv aktivitetsmåling i mange timer om gangen.
Den måler søvn, men jeg liker ikke å sove med klokke, så den funksjonen har jeg ikke testa.
Jeg synes klokka er pen nok til å ha på stort sett alltid. Det har gjort at jeg bruker den mye mer enn det jeg trodde jeg skulle komme til å gjøre.


#16

Elise sa for siden:

Jeg har en rosa samsung watch, og den er skikkelig lekker i tillegg til å være helt fantastisk. Må lade ofte, men det går fort å lade. Jeg legger den til lading når jeg dusjer på morgenen og ofte når vi spiser middag.

Jeg elsker at jeg kan gå tur uten å ha med mobilen,og likevel ha mulighet til å ringe. Pulsmålingen er omtrent identisk med beltet jeg bruker på spinning, imponert over det.

Superlett å bytte reimer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.