Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sovesofa

#1

Obelix sa for siden:

Finnes det en sovesofa som er skikkelig god å ligge i, er enkel å slå ut/sammen og som har plass nok til å oppbevare både en god overmadrass og dyne/puter?
#studenthybel


#2

Blondie sa for siden:

Jeg leter etter det samme. Har hittil utelukket alle varianter fra Ikea.


#3

Myria sa for siden:

Vi har Ikea Friheten i kjellerstua. God å ligge i i følge gjestene, superenkelt å ta ut/slå sammen og med lagringsplass i sjeselongdelen. Den finnes også som vanlig treseter om man ikke vil ha med sjeselong. :jupp:


#4

Toffskij sa for siden:

Jeg har Friheten som treseter, og mener den fyller kriteriene om den har en god overmadrass.


#5

Obelix sa for siden:

Takk for svar, da får vi titte litt på IKEA


#6

Mei sa for siden:

Vi har Innovation cubed fra Sovesofaspesialisten. Den er helt fantastisk å både sitte og ligge i. Den ser bra ut og er supernett. Det trengs ikke tykk overmadrass, bare en madrassbeskytter og den får plass inne i sofaen. Har ikke prøvd med sengetøy, men det står at det også skal gå. Jeg elsker den sofaen. Slår den ut til lounge når vi skal ha filmkveld, og vurderer den i stua også.


#7

Polyanna sa for siden:

Vi kjøpte Friheten brukt til et ekstra gjesterom, og brukerne har hittil skrytt, men det gjør man gjerne. Plass til to små eller en stor, tenker jeg.


#8

daffy sa for siden:

Jeg vurderer Vallentuna fra Ikea. Men den har du sikkert veid og funnet for lett. Kan jeg spørre hvorfor?


#9

star sa for siden:

Jeg har en fra IKEA, men finner den ikke i farta. Plass til alt bortsett fra overmadrass. Karlstad sin sovesofa mener jeg.


#10

Nima sa for siden:

Stay fra Bohus finnes i flere farger og man kan kjøpe overmadrass med riktig mål.


#11

Obelix sa for siden:

Var det et spørsmål til meg?


#12

Blondie sa for siden:

Det var jeg som skrev at variantene fra Ikea var utelukket. I mitt tilfelle skal den være den eneste sofaen, midt i stua. Det krever at jeg synes den er pen. :sparke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.