Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

iPad har mistet mulighet for Wi-Fi-tilkobling

#1

Bluen sa for siden:

Min iPad Air (kanskje et par år gammel) har i noen dager kranglet litt med Wi-Fi-tilkoblingen. Den har hatt problemer med å koble seg på nettverk både hjemme og på jobb, noe gjør hele dingsen ganske ubrukelig ettersom den ikke har SIM-kort. I dag virker det som om problemet virkelig har slått rot, for nå har jeg ikke lenger mulighet til å velge Wi-Fi-tilkobling. Wi-Fi står som Av under innstillinger, og bryteren er hvit og nedtonet - kan ikke slås på. Hjelp! Er det noen som har erfaring med noe liknende? Dette er et av mine viktigste jobbbverktøy, så det er litt krise. har forsøkt å slå paden av og på flere ganger.


#2

Skilpadda sa for siden:

Reinstallere hele paden? Det er jo den litt mer omfattende «slå av og på»-muligheten.


#3

Bluen sa for siden:

Takk for tips, Skilpadda! Grøss og gru - det hørtes litt skummelt ut. har vært på telefon med Apple Support nå, og det bærer nok mot innlevering på reparasjon.


#4

Skilpadda sa for siden:

Hvis du tar backup til iCloud, så er det veldig lett å reinstallere, altså. :)


#5

Bluen sa for siden:

Usikker på når det sist er tatt backup, og nå har jeg jo ikke nett. (Ikke at jeg har veldig mye å miste her, egentlig.)


#6

Miss Norway sa for siden:

Noen gamle iphoner hadde samme problemet. Da hjalp det å legge den i fryseboksen i fem min (wifi-chipen lå nær noe greier inni der som ble overopphetet)


#7

Bluen sa for siden:

Artig tips, men funket ikke!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.