Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har testet myggjager e.l?

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som kan anbefale eller ikke minst avbefale noen? Tar de mygg og knott? Hvor stort areale?

Vi har to barn som får ganske kraftige allergiske reaksjoner på stikk (men ikke epipenn-skala altså), og ser etter en løsning på hytta.


#2

Tjorven sa for siden:

Fullstendig off topic.

I min verden er myggjager en type sko. :knegg:


#3

celebelen sa for siden:

Vi kjøpte myggfanger som går på gass for et par år siden. Den var veldig effektiv, det lå mengder av døde mygg i den.


#4

Neket sa for siden:

Så det sto test i VG av myggjagere i dag, men det var pluss-artikkel. Jeg er også interessert, jeg har bedt pappa sende meg resultatet av testen, kan godt legge det inn her når jeg får det.


#5

Neket sa for siden:

Moskito magnet og predator dynamic fikk best effekt. De er dyre. Thermacell mr150 fikk best i test, til en brøkdel av prisen, men virker bare i et lite område. Sender deg resten av testen på PM.


#6

nokon sa for siden:

Eg har sett på det, eg hovner og veldig opp rundt stikk. Men eg er litt usikker på korleis slike påvirker meir vennligsinna insekter som bier og humler.



#8

Heilo sa for siden:

Vi har fuglekasser med kjøttmeis og svart-hvit fluesnapper i. De tar både mygg og knott. :nemlig:


#9

celebelen sa for siden:

Den vi har, tar ikke snille insekter. Den bruker CO2 og lukt for å lokke til seg myggen, så f.eks. bier vil ikke være interesserte.


#10

IzziCreo sa for siden:

Tusen takk for info på PM :blomster: Vi holdt på å kjøpe den schvære magnet'en da den var på tilbud hos Obs tidligere i måneden, men da hadde vi ikke så kjennskap til området. Nå har jeg kjøpt et par av de rimelige, så tester vi de ut. Til info så har Europris tilbud denne uken på Thermacell til 299,-. Kjøpte også en bordmodell til 399,-.


#11

Bokormen sa for siden:

Drar opp igjen denne. :) Her har myggen kommet for fullt nå, og det er litt leit å rømme innendørs på fine sommerkvelder. Hva er det folk er mest fornøyde med av myggjagere?


#12

IzziCreo sa for siden:

Jeg synes egentlig den Thermacell funker greit. Har rekkevidde på 20m2 eller noe sånt. Den går på gasspatroner den vi har, men nå så jeg at det har kommet med usb lader, og ville nok lagt de ekstra kronene i det egentlig.

Hadde vi vært ordentlig plaget med tykt med mygg så hadde vi kjøpt en sånn Mosquito Magnet. Den er på tilbud hos Coop Obs nå. Da får du det myggfritt på 4 mål :knegg:


#13

Malama sa for siden:

Funker noen av dem mot klegg?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.