Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dusjhode og trykk

#1

Hyacinth sa for siden:

Er det sånn at et dyrt/bra dusjhode gir bedre trykk? Kommer det ikke an på hvordan trykket er i utgangspunktet?

Spør fordi dusjhodet vårt ble ødelagt etter kort tid, og mens vi venter på en eventuell reklamasjon, så har vi kjøpt et billig-dusjhode. Det har ulike innstillinger, men gir elendig trykk, og alle må dusje dobbelt så lenge for å få såpen ut av håret. Noen her i huset påstår at det kun er fordi det er billig, men jeg er redd det er tilfeldig og at det blir vanskelig å finne et nytt (dersom det ikke er reklamasjon og vi må kjøpe et selv) som gir bra trykk, for man kan jo ikke prøve det i butikken, og uansett er det vel ikke sammenlignbart med dusjen hjemme?

Jeg virkelig hater dårlig trykk i dusjen.


#2

Timar sa for siden:

Dere har ikke kjøpt sparedusj, da? Skulle jo trykket i dusjen var konstant..


#3

Hyacinth sa for siden:

Jo, har en mistanke om det...

Funker sparedusj kun sånn at trykket er svakere? Jeg har aldri skjønt konseptet sparedusj. Man må jo dusje tilsvarende lenger for å få skylt ut shampoen?


#4

Neket sa for siden:

Jeg har null peiling, men byttet dusjhode for ikke lenge siden. Jeg gikk for det som brukte mest vann. :sparke: Er avhengig av godt trykk. Det funket fint hvertfall. Det har sånn sparefunksjon for de i husstanden som driver med sånt. Husker ikke hvor mye det kostet, men sikkert under tusenlappen hvertfall. Jeg kan prøve å finne ut hva det heter om du vil (det er ikke spesielt pent hvis du er opptatt av design).


#5

Hyacinth sa for siden:

Takk!

Jeg er sånn passe opptatt av design i dusjen. Det bør ikke være veldig stygt, men trenger ikke være spesielt rålekkert heller.


#6

annemede sa for siden:

Noen dusjhoder har en liten kule inni seg for å minske trykket, å ta bort denne vil hjelpe.



#8

Lhi-My sa for siden:

På begge våre dusjhoder er det en liten plastdings med små hull i der du skrur slangen til dusjhodet. Den reduserer vannmengden. Hos oss kan den fjernes, men med tre tenåringsdøtre, får den stå der. Det dusjes nemlig like lenge uansett trykk, så om vi ikke skal sløse bort mengdevis med vann, er sparedusj nødvendig. Selv har jeg langt, tykt hår, men det går helt fint å skylle ut sjampo likevel.


#9

Tjorven sa for siden:

Vi kjøpte ny leilighet i fjor og vi ble helt satt ut av elendig trykk i dusjen. Heldigvis så var den en liten dings inni dusjhodet som kunne fjernes (sånn som Lhi-My beskriver) og så hadde vi en fungerende dusj igjen. Før vi tok den bort så føltes det å dusj litt som om noen spyttet på deg, så den "sparedingsen" var altfor effektiv.


#10

Pappalille sa for siden:

Yuch. :knegg:



#12

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk for alle tips! Skal straks lete etter kuler og dingser inni dusjhodet. :)


#13

Bloppy sa for siden:

Vi har helt nytt dusjkabinett og dusjhode. Det er helt elendig! Dårlig trykk. Den gamle sparedusjen var det skikkelig futt i. Savner den jeg. :knegg:
Sliter med å skylle håret og få vasket eh.... de nedre gemakker skikkelig.


#14

Hyacinth sa for siden:

Skikkelig kjedelig! :(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.