Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Røykutvikling i microbølgeovn

#1

Karamell sa for siden:

Jeg skulle varme Mumikoppen min med kaffe og melk, i 30 sekunder, som vanlig, og når jeg åpner er microen full av røyk og den røyk fortsatt. Nå lukter hele etasjen svidd.

Kaster vi den eller rengjør vi og prøver ...? Den er innebygd ...


#2

LilleLeo sa for siden:

Det høres ut som den ikke bør brukes og heller byttes ut.


#3

Adrienne sa for siden:

Har den varmeelementer i taket? Det hadde vår gamle, og så viste det seg at det hadde samlet seg en del fett der og når varmeelementene var på så tok de rett og slett fyr. Jeg forsøkte å vaske, og det gikk sånn passe. Så forsøkte jeg meg på en kontrollert nedbrenning av fettet. Det gikk også sånn passe. Mikroen endte opp med å bli kassert da vi rev kjøkkenet i høst, for å si det sånn.


#4

Einhyrningur sa for siden:

Vi kastet vår når den gjorde det samme. Om det var rett, det vites ikke.


#5

Karamell sa for siden:

Den har varmeelement, men de brukes ikke på jet 30 sekunder, tror jeg (Wirlpool). Røyken kom fre en kanal fremfor elementene. Jeg vasket en del fett derfra. Skjønner ikke helt hvor det kommer fra for i bruker microen kun til grønnsaker i egen microbeholder med lokk og til å varme melken til Nespressokaffen min. Forresten. Jeg varmer smør til baking og sist tror jeg smøret poffet litt. Er nok derfor!


#6

Karamell sa for siden:

Regner med vi kaster og kjøper ny etter ferien, da.


#7

Isolde sa for siden:

Fett kan begynne å røyke. En vask kan gjøre det bedre. Når det gnistrer derimot er det ikke håp. Hilsen hun som måtte ha ny denne uken.


#8

Carrera sa for siden:

Kommer an på røyklukta, for min del. Lukter det brent elektrisistet eller mat/fett? Brent el, så hadde den ovnen blitt pensjonert for min del. Brent mat/fett så er det rengjøring som skal til.


#9

Karamell sa for siden:

Vet ikke, det luktet svidd, men hvilken type aner jeg ikke.


#10

Karamell sa for siden:

Ja, det gnistret ikke og ingen flamme. Masse røyk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.