Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Palmen sa for siden:

:kaffepc:


#3

vixen sa for siden:

:gjesp: Trøtt, men mini er trøttere. Vi er hjemme alene denne uka. Junior skal ha en uke på Vitensenteret og skal feire at det periodiske system er 150 år fem dager til ende. Opplegget virket bra og han skal dit sammen med søskenbarnet sitt. De bor sammen med mannen på hybelen. Litt spente, men tror det blir kult. Det er meldt grått og regn hele uka så lik greit med jobb en uke til.


#4

Frk_Fryd sa for siden:

5 dager igjen før ferie! Grått og surt her også, så det er helt greit å jobbe. Værmeldingene i Kristiansand neste uke ser foreløpig ikke helt fantastiske ut, men ikke regn foreløpig...


#5

Addison sa for siden:

To arbeidsuker til F. :nemlig: Sur, trøtt og småkvalm, sov dårlig, fryktelig varmt på soverommet. Men fin kveld med grilling og terrassekos før det, så det er vel prisen å betale. Sønn og kjæresten var hjemom på middag på vei fra fjellet, alle samlet en liten stund. :hjerter:

Mellomste stakkar tilbrakte natten foran bøtte/doskål, håper det ikke er smittsomt. :vetikke:


#6

celebelen sa for siden:

Siste uke før F. Rapportering med ekstra kort frist, kombinert med 50% sykemelding kan gjøre det til interessante dager.


#7

Fersken sa for siden:

I dag var det hardt å stå opp. :gjesp:


#8

tink sa for siden:

Høyner med 3 uker til ferie! Denne uka har eldste sommerjobb her og vi følger håndverkertid: 7.30-15.00. Blir stas å være tidlig ferdig da. Det som ikke er fullt så stas er at jeg antakeligvis har arvet forkjøelsen fra resten av familien som går rundt og hoster...

God bedring til Addisonbarnet. Da min yngste kastet opp i går morges, var vi nok begge lettet over at vi slapp å tilbringe dagen på utendørs håndballcup.


#9

Timar sa for siden:

En uke til F! Eldste med på jobb i dag. Jeg presterte å våkne midt på natta og ikke få sove igjen fordi jeg frøys! Det satt langt inne å stå opp og ta på seg genser, altså, men det virka da jeg endelig gjorde det. :gjesp:


#10

Blånn sa for siden:

Mannen har kjørt de to minste til cup-bussen. Gøteborg nesten. Eldste velger å reise på hytta til mormor og morfar i stedet for å regjere hjemme alene en uke. Om et par, tre timer reiser mannen og jeg etter til Gøteborg.


#11

star sa for siden:

Trøtt. :gjesp:
God bedring til de syke.


#12

Christa sa for siden:

Endelig F! To uker hjemme før vi drar til Spania. Mannen jobber denne uken, men vi skal ha besøk av brodern med familie og en vennefamilie i ettermiddag/kveld, grillings og jordbær står på menyen, så jeg må ut å handle.
Kanskje jeg skal begynne å skrive handleliste. :hmm:


#13

Martis sa for siden:

På jobb og har kaffe. To uker igjen til F, men har heldigvis nok å gjøre så tiden går forhåpentligvis raskt!
God bedring til de syke!


#14

Dali sa for siden:

Morn. Jobb, kaffe, og hjemme sitter feriens første syke og håper på å bli fort frisk. Typisk, i år som i fjor. :mumle:



#16

Stompa sa for siden:

Regn her også. Jeg var grei og kjørte Frøkna på jobb så hun skulle slippe våte sko hele dagen, hun tok ikke med gore tex fra hybelen. Nå håper jeg at Herremannen våkner snart, for vi planlegger å rive ut den gigantiske og ubrukelige skyvedørsgarderoben på rommet hans i dag. :jupp:


#17

Pingis sa for siden:

I dag er det dobbelt lag ull som gjelder. En søt liten forkjølelse har også funnet meg, bare for å understreke høstfølelsen. Men jeg har deig til havrecookies i kjøleskapet, og tenker at nybakte cookies og te saktens kan veie opp for ganske mye.


#18

Pamina sa for siden:

Første dag med F i dag, og jeg nyter å gjøre ingenting, det blir ikke sånn framover, men i dag skal jeg gjøre minimalt, hode og kropp trenger det. Kan hende jeg finner vaskemaskinen etter hvert, men den også skal få lov til å vente litt til.


#19

Albertine sa for siden:

Vi er på verdens skjønneste leilighetshotell og har det brillefint i varmen. Tror aldri jeg har fått så god service på noe hotell før, leilighet eller ikke.


#20

Darth sa for siden:

Mmmm - lærerferie. Vært på interrail i en uke og koser oss nå i Athen.


#21

Anda sa for siden:

Ingen F, bare stress! :jupp: :yessir:


#22

Trixie sa for siden:

Jeg har bestått eksamen og har nå mastergrad :lykkelig:


#23

Addison sa for siden:

Grattis Trixie!!! :blomst: :fløyte:


#24

ingling sa for siden:

Gratulerer så mye, Trixie! :blomst:

Jeg driver og venner meg til f-livet. I dag har jeg vært en tur på den nye jobben, og fått tilgang til pc og masse ny informasjon, så jeg kan begynne å gire meg inn der etter hvert. Tror det er godt med litt fri først, det blir hektisk!


#25

millact sa for siden:

Grattis Trixie!


#26

star sa for siden:

Gratulerer Trixie :blomst:


#27

Matilda sa for siden:

Gratulerer, Trixie! :ballonger:

Jeg lurer på om jeg burde ha vaska ull, siden jeg er på vei til Pingisland, men satser på at det holder å slenge med regntøy og en hjemmestrikka genser.


#28

Blånn sa for siden:

:juhu: fra legevakt i Göteborg. Første kamp er ikke før i morgen, men en spiller er allerede skadet. Akk, sparkesykkel er fint.


#29

Divine sa for siden:

Jeg hadde en uke F forrige uke, men det var ikke nok. Nå er jeg på jobb hvor det er så travelt at jeg ikke får puste. Hjelper ikke at sjefen har sagt at jeg bør unngå ekstratimer i sommer, "det er bare å be om hjelp fra de andre". Vel, de andre sitter ikke akkurat og tvinner tommeltotter de heller, så det er begrenset hva jeg kan be om av hjelp. Men, men ... Jeg ska ha to uker F senere i sommer. :eyes on the prize:


#30

annemede sa for siden:

Gratulerer Trixie.
I dag var det bare så vidt bittelitt regn i luften. :lykkelig: Jeg ser antydning til blå himmel. :jippi: Det var bare 8 grader da jeg for ut døren, men hey, votter og buff gjør susen. :jupp:

Nå vet jeg at jeg kan jobbe to dager i neste uke også, det gjør denne uken litt mindre stressende.
F senest onsdag i neste uke altså. :hyper:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.