Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:kaffepc: :kaffepc: :kaffepc: :kaffepc: :kaffepc:


#2

star sa for siden:

Blått ute i dag. Total kaos på jobben. Omtrent alle bytter plasser. Sitter nå på en plass full av permer og papirer jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med


#3

Martis sa for siden:

Fredag og bare en uke til ferie. :D Gleder meg til helg og hyggelig overnattingsbesøk, men først skal jeg få unna et par ting på todo listen, som er altfor lang. Jeg må slutte å være så tidsoptmist! :knegg:


#4

Blondie sa for siden:

Jeg har fått hjem et barn med det jeg regner med er en full allergisk reaksjon. Hovne øyne, tett hals, vondt i kroppen. Har vart nærmere en uke, Zyrtec hjelper bare moderat. Jeg henger i telefonkø til legekontoret as we speak.


#5

vixen sa for siden:

Noen timer til ferie. Skal ha fri i fire uker og det blir deilig! Ingen store planer og vi skal bare være i Norge. En Oslo tur blir det da. Begynner ferien med besøk i neste uke. Vi blir fire familier som skal henge noen dager. Blir veldig stas for det er så fine folk som jeg ser alt for sjelden.


#6

Frøy sa for siden:

Skryt sendt til både kulturkontoret i kommunen og til Tidsreiser. Vi må bli flinkere til å skryte når ting fungerer. :nikker:

Hektisk på jobb i dag, men en liten surfepause bedrer humøret i det minste.


#7

celebelen sa for siden:

Første feriedag - jeg startet den med å sove lenge før jeg jobbet litt.


#8

Millen sa for siden:

Idag har jeg levert lillesøster i barnehagen for aller siste gang! Det er både godt og vedmodig etter å ha vært der i 10 år!
Ellers blir det rydde, vaske klær og å være ute i solen idag.


#9

Addison sa for siden:

Nest siste fredag før ferien. Nokså hektisk første del av dagen, men har roet seg litt nå. Håper ikke det renner inn noe som haster mot slutten, VIL på trening kl. 17!! :trasser:


#10

Blånn sa for siden:

Nattevakt på skole for 14 elleville -05-gutter. Nå er alle på rommet og i seng. Om 27 minutter samles alle mobilene inn. Til store protester, for de skal jo ikke spille kamper i morgen...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.