Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forslag til farge på kjøkkenvegger

#1

~TM~ sa for siden:

Vi skal pusse opp kjøkkenet, og vi har bestemt oss for en kombinasjon av valnøtt og hvit høyglans på frontene. Men... veggene må males, og jeg sliter med å bestemme meg for hvilken veggfarge jeg vil ha. Jeg vil ikke ha grått eller beige, men noe farge. Jeg liker (ut fra jotun lady Sense fargekart) fargene retrobkå (for mørk??), duskyblue, pilasterblå, soft mint (fot mint??), minty breeze, tender green, laurbær og pale green. Men er åpen for forslag. Jeg er dog ikke glad i rosatoner overhodet! I dag er det gult forresten, korngul tror jeg. Så det er jeg lei av.


#2

Fersken sa for siden:

Laubær tror jeg blir veldig fint.


#3

Maverick sa for siden:

Grønt blir alltid finest på alt. :hjerter:


#4

Palmen sa for siden:

Soft mint og minty breeze er begge nydelige grønntoner syns jeg. Samtidig er de såpass duse at man ikke blir lei etter et kvarter.


#5

Kiwi sa for siden:

Jeg ville gått for laubær.


#6

Blondie sa for siden:

Jeg flytter inn i ny leilighet om to uker og har allerede bestemt meg for laurbær på kjøkkenet. Tror den blir fantastisk mot den hvite innredningen. Har hatt den i stue før og elsket den også etter flere år. Det er en grønnfarge som både luner og bare «er» på en gang.


#7

Avatar sa for siden:

Vi har decoblue. Kjøkkenet er hvitt og jeg elsker den kombinasjonen. Det var slik da vi flyttet inn her.


#8

~TM~ sa for siden:

Takk for innspill! Jeg heller veldig mot laurbær, men hvordan er pale linden og krydderurt i sammenligning tro? Blir laurbær mye mørkere eller bare litt? Vi skal ha valnøtt på underskap/skuffer, og hvit høyglans på overskapene.


#9

Geitrams sa for siden:

Jeg er veldig glad i både Green Harmony, Green Leaf og de nye Treasure og Antique Green. Skal male en av de i stua.


#10

Gerbera sa for siden:

Jeg har Minty Breeze i gangen og på soverommet, og elsker den fargen, men synes også Laurbær er veldig fin. Hjelper visst ikke til. Sorry. :knegg:


#11

Charlie sa for siden:

Hvit høyglans er formodentlig veldig hvit. Hvis dere har lister osv, er de ofte ferdigmalt i Bomull, som kan se gul ut ved siden av en ren hvit?

Varmgrå og Form passer både til Bomull og klassisk hvit. De er riktignok gråfarger, som du ikke vil ha. Timian er en grønntone med samme kvaliteter, og den vil også fungere til flere hvitfarger.


#12

Pegasus sa for siden:

Måtte inn og kikke på de forskjellige fargene. Dusky blue og minty breeze var veldig fine. :hjerter:


#13

~TM~ sa for siden:

Alt pusses opp, Charlie. Så listene også.


#14

~TM~ sa for siden:

Det ble forresten laurbær, og jeg er helt forelsket i fargen.


#15

Blondie sa for siden:

Ja, sant? Jeg malte kjøkkenet i leiligheten jeg overtok i laurbær og tok like gjerne gangen i samme slengen. Fantastisk harmoni i den fargen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.