Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:


#2

Trixie sa for siden:

Altfor tidlig oppe.
Hjemme fra Danmark i natt, senere enn antatt etter at superspeed fikk tekniske problemer når vi var klare for avgang fra Hirtshals. Jaja, hjem kom vi.
Vaske klær og besøke kjæresten idag.
Og nyte F.


#3

star sa for siden:

Her blir det skikkelig slapp søndag. Lese bøker og daffe i sofaen.


#4

Blondie sa for siden:

Visning i dag og i morgen, dagen består av å gnikke steder som allerede er rene. :himle:


#5

Millen sa for siden:

Lykke til med visning, Blondie.
Her vil dagen bestå av husarbeid, vaske klær og pakke til ferie. Men gidder ikke stresse så først mer kaffe.


#6

Milfrid sa for siden:

Jeg sov til 11. :sjokk: To syke unger. 14-åring som er sylta og 19-åring med omgangssyke. Jeg skal trene, og så se VM-finalen.


#7

vixen sa for siden:

Vi er på hytta og jeg og mannen er litt slitne etter gårsdagens låvefest. Får straks besøk av vennefamilie og kjører hjem i kveld. Bra start på ferien!


#8

Matilda sa for siden:

Hjemmesløving. :hjerter: Det vil si, så mye sløving har det ikke vært hittil i dag, vi har rydda på plass etter biltur, sortert og vaska klær, rydda mer og stekt et tårn med pannekaker til ungene. Eldstemann har en kompis på besøk, jeg drikker kaffe og hører på den ustoppelige skravlinga til femåringen, og jeg lurer på om jeg skal gå og gjøre noen småjobber i hagen eller om jeg skal strikke ei stund. Ingen planer resten av dagen, annet enn taco i kveld. Hjemmeferie, ass. :elsker:


#9

Selma sa for siden:

Vi rydder og pakker. California-året vårt går dessverre mot slutten og til uka bærer det hjemover. En siste bytur til San Fransisco står på planen i dag. Du verden som vi kommer til å savne dette året!


#10

Millen sa for siden:

Oi, Selma så fort det har gått.


#11

millact sa for siden:

Vi koser oss i København, men er trøtte i beina etter å ha gått mye. Vært i Botanisk hage i dag. Likte godt sommerfuglene.


#12

Nenne sa for siden:

Jeg er mamma’n til en 20-åring! :sjokk: Det må rett og slett bety at jeg er voksen. Skikkelig voksen. Jeg er ikke sikker på at jeg er helt komfortabel med det.


#13

Blondie sa for siden:

Gratulerer med 20-åring, Nenne! :fløyte: Jeg kjenner igjen panikken, min fylte for en drøy måned siden. Trøsten får være at slike tjueåringer virkelig er herlige. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.