Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg får ikke til å legge inn en betalingsmåte i Google play (Samsung nettbrett)

#1

Pebbles sa for siden:

:gaah:

Det er lenge siden jeg har kjent på rive-seg-i-håret følelsen av å ikke finne ut av noe på telefon/PC, men NÅ hopper jeg snart opptog ned på stolen her! Det skal tydeligvis være vanskelig å gi fra seg pengene sine!

Vi har bare brukt iPhone og iPad tidligere og jeg kan ikke huske at der har vært vanskelig å opprette kontoer og betalingskort. Nå har vi kjøpt et Samsung nettbrett, jeg har opprettet en Google play familiekonto. Men jeg får altså ikke til å legge inn et betalingskort. Det står at jeg skal velge konto —> betalingsmåte, men når jeg velger «konto» kommer ikke «betalingsmåte» opp som er alternativ. Jeg legger ved bilde av veiledningen, og et screenshot av hvordan det ser ut når jeg velger «konto». Om noen kan hjelpe meg, blir jeg SÅ glad!


#2

Pebbles sa for siden:

Og sånn ser det ut når jeg velger «konto».


#3

Fuja sa for siden:

Jeg tror du må sette opp en egen konto også linke den til familiekontoen. Ser ut som du kan dele kjøpt innhold med familiekontoen, men du kan ikke kjøpe noe direkte på den.


#4

Pebbles sa for siden:

Hvordan gjør jeg det? :blond:


#5

Pebbles sa for siden:

Ah - da har jeg fått det til. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.