Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pokemon go budget telefon?

#1

Charlie sa for siden:

Trenger en telefon som tar Pokemon Go-spilling en stund framover, men budsjettklasse. Vi tenker gjerne brukt.

Apples tlf er vel døde for PG opp til 5-erne. Har ikke noe særlig erfaring med Android, at all - ukjent land men åpen for det. Har riktignok ipader i hus, men det kan vel gå greit å ha begge systemer på dingser?

Tips, erfaringer? Anbefalinger? :vetikke:#3

Charlie sa for siden:

Herlig, Syrinx! Takk! :blomst:


#4

frukt sa for siden:

Jeg kjøpte en brukt Nokia 8 på Finn for 1600 kr som fungerer ypperlig. Har hatt mobil kjøpt på Finn før og det har aldri vært noen problemer. Og når man bare blir vant til et annet operativsystem går det helt greit å ha både Android og Apple. Selv om det kan ta litt tid. :knegg:


#5

Syrinx sa for siden:

Jeg hadde Nokia 7 plus inntil nylig (den likte ikke livet under vann, gitt) og var veldig fornøyd med den.


#6

frukt sa for siden:

Jeg har den og er også veldig fornøyd.


#7

Charlie sa for siden:

Er fremdeles på sporet etter tlf som ble anbefalt over, men et tilleggsspørsmål:

Apple driver og dreper generasjoner av tlf som ikke støtter Pokemon Go, slik at man ikke kan bruke de eldre tlf for å kjøre spillet. Siste gen som ble faset ut for PG var 5-erne, så 6-erne står vel for tur.

Hvordan er det med Android? Kjører "gamle" Android-tlf PG med oppdateringer, eller fases også Android-tlf ut med oppdateringer?


#8

GinaK sa for siden:

Mener at minsten fikk inn pokemon på sin Samsung S5. Det var derfor vi byttet abonnement til litt mobilt nettverk for etpar år siden.


#9

Syrinx sa for siden:

Jeg ble syk, så fikk ikke dratt med plutten på prøvetur. Men jeg har pokemongo på telefonen og det ser ut til at det går fint.


#10

polarjenta sa for siden:

Min sønn har en s5neo, og spiller pokemon go.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.