Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan du anbefale en luftmadrass?

#1

Pingis sa for siden:

Ikke helt interiør, men prøver likevel. Vi får litt flere overnattingsgjester enn vi har plass til, og jeg tror vi må kjøpe et par oppblåsbare madrasser. Noen som har noe å anbefale?


#2

Bayone sa for siden:

Vi har disse både i enkel og dobbel. Enkle bruker ungene på cuper og dobbel har vi brukt til overnatting. Har prøvd de selv også og de er helt ok.


#3

Bluen sa for siden:

Nei. :mumle:

B.m. våkna klokka 2 i natt med ræva nede på gulvet, og måtte tilbringe resten av natta i en 1,20 lang sofa.


#4

Anne C sa for siden:

Vi kjøpte på Obs som ungen vår er fornøyd med. Husker ikke merke. Men den er tykk og lett å pumpe opp.


#5

Bluen sa for siden:

Det var akkurat denne som punkterte under meg i natt. :knegg: Har kun holdt i tre cuper.


#6

Bergensis sa for siden:

Me hadde ei frå Europris. Den varar ikkje så lenge når den blir ståande igjen på trappa på skulen me overnatta. :himle: Gutta som sov på den var nøgde, men me som låg rundt var ikkje nøgde. Den knirka så hinsides. Kvar gong ein av gutta snudde seg (og det er forbløffande ofte!) lagde den ein fæl lyd.

Har kjøpt ny frå Claes Ohlson. Spent på korleis den fungerer.

Ikkje så lurt å kjøpe sånn med integrert hodepute, forresten. Dei av spelarane som hadde sånn, enda opp med å sove nedanfor den "pølsa". Vond å ha under hovudet!


#7

Tjorven sa for siden:

Vi har to (doble) kjøpt på Clas Ohlson, og de har levd riktig lenge. Den ene ble brukt som permanent seng i noen måneder (dog til noe protester, men den var visst allikevel å foretrekke fremfor å sove i underkøya av lillebrors køyeseng).

For å unngå knirking må det brukes laken på senga, men den fra CO knirker ikke så mye uansett. Noen andre er ekstremt støyende. :dreven cup-mamma:


#8

Bergensis sa for siden:

Dei hadde laken på den frå Europris, men det hjalp ikkje. Mulig det var ein meining med å gløyme den igjen. :sparke: Har trua på den frå CO!


#9

Anne C sa for siden:

Vår har blitt brukt på cup en uke, pluss at kompisen til minsten har brukt den flere ganger på overnatting her. Ungen vår er en lettvekter, kompis er ikke det. Vi får se hvor mange overnattinger til den tåler.


#10

Palmen sa for siden:

Vi kjøpte en enkel uten integrert pumpe fra XXL til en hundrings nå i sommer, den funket bra på korpstur. Har den fra Europris i dobbel versjon med innebygd pumpe er vi også fornøyde med.


#11

Teofelia sa for siden:

Vi har denne. Den er litt i hardeste laget og lager en del lyd når man snur seg, men er likevel en av de bedre jeg har prøvd av typen oppblåsbar. Jeg har akkurat tilbragt et par netter i vår, og jeg syns vel ikke den er sånn supergod å sove på, men alle andre jeg har prøvd har vært dårlige. Stort pluss for å være enkel og effektiv å sette opp og legge bort.

jysk.no/hage/luftmadrasser/luftmadrasser/gjesteseng-velour-durabeam-b152xl203xh46



#13

millact sa for siden:

Har en fra Jysk og en lik fta en sportsbutikk. Overlevd noen korpsturer.

Men tråden fikk meg til å huske mine uker på luftmadrass i Florida som student og med maurinvasjon i leiligheten og ukene i min første skikkelige jobb som nyutdannet i USA i 35 grader på luftmadrass i August. Det ble rimelig klamt.


#14

Nabbe sa for siden:

Har den fra Jysk som noen linker til her oppe. Helt ok. Noen har brukt den som seng under besøk her hjemme, hun syntes den knirket veldig, men jeg som har vært på cup og hørt verre, synes ikke den er så ille.

Jeg er ikke så kresen så lenge den har elektrisk pumpe, sånn plugg-i-vegg greie. :D


#15

Gerbera sa for siden:

Både Jysk og Clas Ohlson sine er fine, styr unna de fra Biltema.

Erfarne cupjenter hadde med to stretchlaken, både over og under madrassen, funker fint mot knirk visstnok.


#16

Mikkeline sa for siden:

Laken over og under er et must for å unngå knirk. De doble madrassene knirker mest synes jeg.
Har prøvd en del forskjellig,men har dessverre ikke merke i hodet. Anbefaler imidlertid integrert pumpe. De eksterne bråker ofte noe helt sinnsykt, og har en egen evne til å forsvinne på cup etc.


#17

Gaia sa for siden:

Jeg syns de fra Claes Ohlson som blåser seg opp selv fungerer bra både i enkel og dobbel variant. Den har integrert pumpe, så du trenger strøm. De man må pumpe opp selv er jevnt over ganske kjipe er min erfaring.


#18

Pingis sa for siden:

Takk for tips! Da må det kjøpes ekstra laken, og turen må gå til jysk eller CO. :blomst:


#19

Bergensis sa for siden:

Takk for tips!


#20

Gerbera sa for siden:

Styr unna doble madrasser på cup btw (doble i bredden altså). De har ofte bare et klasserom, og har liten nok plass som det er. Her får ingen ha dobbelmadrass med.


#21

Tjorven sa for siden:

Hvis de deler med noen, er det helt greit hos oss. Og de finner alltid noen å dele med (som selv har med sånne centimetertykke greier som vi kalte liggeunderlag for 30 år siden).


#22

Bergensis sa for siden:

Så lenge ein deler ei dobbel madrass med nokon, så er det ok.


#23

Eia sa for siden:

  • 1 på den fra Jysk. :jupp:

#24

Fløyel sa for siden:

Vi he hatt flere Intex madrasser, de holder, som Bluen sier, et par cuper. Neste innkjøp blir feltseng.


#25

Mikkeline sa for siden:

De færreste madrasser tåler å bli hoppet på (vet ikke om det har skjedd hos dere selvsagt). Vi informerer alltid før cup om at madrassene ikke skal gåes på eller hoppes på etter en kjip erfaring med akkurat det på håndballcup som resulterte i flere flate madrasser.


#26

Charlie sa for siden:

Laken under, ja, ifht knirk. Doble madrasser kan være en plassmessig utfordring. Har også vært på stevne hvor de klokelig hadde gitt plassrestriksjon på madrass i invitasjonen :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.