Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:nikker::nikker::nikker::nikker::nikker:


#2

Frøy sa for siden:

Har ligget i badekaret og lest bok i nesten 30 minutter etter å ha spist frokost med mannen som skulle på jobb. Må litt sløving i sengen her på hotellet før jeg skal finne metroen for å bevege meg til et kjøpesenter. Gikk nesten 2 mil i går og det er ingenting som tilsier at det blir mindre i dag. Budapest er bra.


#3

millact sa for siden:

Husk at du må på bad, Frøy! Kos deg i Budapest.

Sol her i sør, meldt fryktelig mye regn. Rolig dag på jobb så langt, alle andre har jo ferie, så de få tingene som må sjekkes har jeg ingen å sjekke med før tidligst neste uke.


#4

mkj sa for siden:

Vurderer å stå opp. Deilig med litt rolige dager. Plan for dagen er å gå en god tur.


#5

Martis sa for siden:

Vi har forflyttet oss fra Kroatia til Montenegro, så nå blir det en sløvedag på stranden, det blir deilig! Montenegro er ikke en del av roam like home... stakkars oss. :knegg:


#6

Che sa for siden:

Hvor i Montenegro er dere, Martis? Er der selv. Greit med hotell som har godt nett om ikke annet -sånn for å få dekket behovet...


#7

Tjorven sa for siden:

Da sitter jeg på flyplassen på Kreta og skal hjem til Oslo. På søndag kommer knerten hjem og jeg gleder meg sånn til å se ham igjen.


#8

millact sa for siden:

Tenk at han har vært borte i 4 uker, Tjorven. Stor gutt som klarer det!


#9

star sa for siden:

Jeg kan ikke helt skjønne at det har gått 4 uker allerede. For en opplevelse altså.


#10

Martis sa for siden:

Vi er i Budva, Che. Vi har wifi, så vi lider ingen nød, var bare så overraskende at de ikke er med i roam like home, de har jobeuro og teleoperatøren heter Telenor. :knegg: Hvor er dere?

Blir godt å få han hjem, Tjorven!


#11

Che sa for siden:

Vi er i Dobre Vode. Yngstemann er blitt syk, så jeg er hemmafru i dag.....


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.