Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lage hull i vegg inni langskap på kjøkken?

#1

Luvi sa for siden:

Min klønete vei mot å klare meg selv fortsetter. Jeg har tatt ut innbyggingskjøkeskapet og hadde gode planer om å kjøpe hyller på IKEA slik at det kunne bli et matskap i stedet. Jeg oppdaget raskt da jeg fikk ut kjøleskapet at dette er lettere sagt enn gjort. Jeg var så sikker på at det var hull til plater, men det var det da ikke, bare hull for å feste kjøleskap i. :o Jaja, jeg lærer mens jeg styrer på.

Så da lurer jeg. Er det mulig å lage hull selv i sideveggene eller risikerer jeg å ødelegge skapet da?

Evnt må jeg finne noe annet, sette inn noe frittstående hyllesystem av noe slag, men greier ikke å finne noe som passer greit med målene. Noen som har smarte tips å komme med til en som ikke er like smart? :D


#2

Pelen sa for siden:

Du får ikke inn et nytt skap?


#3

Wix sa for siden:

Det er sannsynligvis spon, så jeg tror det blir ødelagt. Jeg tror du må kjøpe et nytt 60 cm bredt skap med hyller og skapdører, og sette inn det.


#4

Elise sa for siden:

Du finner ikke trådhyller som kan passe, da? Finnes i litt ulike mål både på biltema og obs bygg og sånn.

Hva er innvendige mål på skapet?

Jeg har et mellomrom på kjøkkenet hvor jeg har satt inn en enkel hylle fra ikea. Finner den ikke på nett nå fra mobilen, men kan sjekke litt fra pc og.



#6

Luvi sa for siden:

Ja, det er en slik løsning av noe slag jeg vurderer. Har sittet og sett på flere varianter på nett, men greier ikke å finne den helt optimale. Bredden inne i skapet er 56 cm, dermed blir de fleste for brede eller en del smalere, ønsker å fylle ut bredden så greit som mulig.

Nei, jeg får nok bare smøre meg med tålmodighet og se om jeg greier. Komme opp med en kreativ løsning. Det er dog ikke min sterkeste side. :lol:

Til slutt blir det nok. :)


#7

Cauchy sa for siden:

Er det IKEA-kjøkken? Ny eller gammel type? Hvis det er ny type tipper jeg man kan bruke den innredningen som selges på IKEA nå. Tror ikke det skal være noe problem å lage hull selv så lenge man er nøye med målebåndet. De vanlige skrogene til IKEA er jo også spon og de tåler skuffer og hyller.


#8

Luvi sa for siden:

Jeg tror ikke det er IKEA, men jeg greier heller ikke å finne ut hvor kjøkkenet er fra. Det ble trolig montert samtidig som det ble bygd her i 2004/2005.

Tenker jeg prøver å borre noen bittesmå hull som passer til pluggene som skal inni, går det ikke så går det ikke. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.