Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg flau i dag #1

#1

Floksa sa for siden:

Vi trenger en slik tråd. :knegg:
Eventuelt så trenger jeg en slik tråd.


#2

Floksa sa for siden:

Å ta i mot «kaffefremmed» av den litt mer perifere sorten iført sliten blå bh. Med en relativt slapp, stor og hvit mage under. Uten å ha noe å ta på seg (skulle bare kjøre en tur).
Himmel og hav :dåne:


#3

Ine sa for siden:

:knegg:

Bra forslag til tråd. :popcorn:


#4

Millen sa for siden:

:ler: av Floksa.
Kul tråd.


#5

Erica sa for siden:

Ikke i dag, men i går. Var på Mjøsa i vår nyinnkjøpte daycruiser, og det var på tide å fylle litt på tanken. La til kai, lang kø, og endelig ble det vår tur. Samtidig som dette skjer kommer vår eldste datter, for hun hadde vært på jobb, og hun skulle joine oss på båttur. Hun har aldri vært der før, så hun parkerte litt feil, og fant oss ikke. Lillebroren hennes løp avsted for å finne henne og vise vei, og i farten glemte vi at han hadde betalingskortet mitt med seg. Vi fikk derfor ikke gjort opp for bensinen, og på denne gammeldagse pumpa må kunden betale før neste kunde kan fylle. Det ble enda lengre kø av folk som ville fylle og vi følte oss passe dumme som heftet de andre.


#6

nolo sa for siden:

I dag har jeg stått på toalett på ferge i Østersjøen og viftet med hendene under beholder for papirhåndklær i påvente av lufttørker.


#7

Floksa sa for siden:

Etterpå, på vei tilbake falt eksosanlegget av bilen og stoppet hengeren slik at en av guttene måtte ut av bilen, plukke det opp og putte det i bagasjerommet. Selvfølgelig hadde vi bil bak.......


#8

Carrera sa for siden:

Haha, morsom tråd. Kan hende det kommer noen bidrag fra meg her etterhvert, for jeg er flink til å bli flau :P

Hittil i dag så er det eneste flaue jeg har opplevd å lese div kommentarfelt på fb. DET er flat det...på vegne av menneskeheten...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.