Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Offe


#2

Trixie sa for siden:

God morgen.
Stavanger idag. Preikestolen igår var veldig fint. Nå venter hotellfrokost og deretter Nordsjøveien. Gode tips anyone?


#3

Frøy sa for siden:

Traff dere Statsministeren Trixie? Tåke har innstilt alle ferjene til nå i dag men vi befinner oss ombord i en hurtigbåt og vil rekke flyet i dag også. Spania here we come.


#4

Divine sa for siden:

Hei fra Berlin. Humøret er bedre, og nå skal vi snart til East Side Gallery. Men tenåringen måtte hviiiiile før frokost (hardt liv), så vi har foreløpig ikke kommet oss ut av hotellrommet.


#5

Millen sa for siden:

God morgen. Hjemme etter et hektisk døgn i Gøteborg. Idag skal vi bare være hjemme og surre.


#6

Pelle sa for siden:

På jobb. Skal ta pedikyr for første gang i ettermiddag, gruer meg litt.Har jeg for korte negler? For lange? For mye hard hud? For lite? Urk.... I tillegg har jeg et blåmerke på storetåneglen etter litt strabisiøs nedgang fra Glittertind for et par uker siden. Kypros om to dager.


#7

Blånn sa for siden:

God morgen! Vi er i bilen på vei hjemover. Kroppen er bedre enn fryktet etter gårsdagens tur. Støl i hofter og legge og vondt i knærne. Dyktig solbrent på høyre arm ble jeg også. Men Besseggen ble beseiret, så jeg er happy.


#8

Tjorven sa for siden:

Divine: jeg nikker gjenkjennende til tenåring som må hvile på ferie. Det er veldig strevsomt å ikke ha noen planer for dagen. :knegg:

Nå sitter jeg på jobb. Jeg syntes jeg hadde kranglet lenge nok med faktureringssystemet vårt. Det oppfører seg ikke normalt når man ikke er fysisk på jobb. Heldigvis jobber jeg ikke så langt unna. Det er 1 (!) annen person her i dag.


#9

Timar sa for siden:

Hei fra bassenget med utsikt rett ut på stranden og havet! Passe med vind er det også. Vi har det med andre ord helt greit. :D

Og så er det helt fantastisk med større barn som nå kan ordne mye selv. Jeg har faktisk lest opptil flere sider i en bok på solsenga i dag! :ja:


#10

star sa for siden:

Vi skal være kulturelle i dag. Og så blir det sikkert noe kubbspilling hvis været holder seg.


#11

Fersken sa for siden:

I dag skal bilen vaskes og støvsuges før den stappes full og vi kjører til min mor der ungene også er.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg har vært på treningssenteret, men det ble en amputert økt for de hadde slått av ventilasjonsanlegget pga. vedlikehold og lufta var så dårlig at jeg fikk litt åndenød og kjente hodepinen var på vei. Så da fikk det bare være. :nemlig:


#13

Addison sa for siden:

God kveld fra Hiroshima. Spesielt å være her. Har ruslet litt og spist nydelig sushi etter at vi ankom med Shinkansen i ettermiddag. I morgen blir det museum og minnepark og hva vi ellers orker, det er veldig varmt!


#14

Trixie sa for siden:

Frøy: nei, møtte ikke statsministeren men møtte helseministeren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.