Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøleskap og fryser, hva er mest praktisk?

#1

Propella sa for siden:

Vi flytter i nytt hus om 3 uker. På kjøkkenet er det bare satt av plass til 1 kombiskap. Vi vurderer heller et stort kjøleskap og sette fryseskapet i boden. Boden er i samme etasje ikke langt unna. Bare et kombiskap blir for liten kjøledel og for liten frysedel. Vi har følgende alternativer, kjøpe to kombiskap, ha et i boden og et på kjøkkenet eller et stort kjøleskap på kjøkkenet og fryseskapet i boden. Hva er mest praktisk? Jeg heller mot kjøleskap på kjøkkenet og fryser i boden.


#2

Pamina sa for siden:

Jeg er enig med deg, når du har fryseren i samme etasje er det ikke noe problem å bare ha kjøleskap på kjøkkenet. Vi har fryser i boden, men det er i kjelleren, hakket med knotete, men fortsatt fint å ha helt kjøleskap på kjøkkenet.


#3

frukt sa for siden:

Også enig. :ja:


#4

zinatara sa for siden:

Vi har bare kjøleskap på kjøkkenet og et fryseskap ute i en gang. Hadde kombiskap tidligere, men da syns jeg at vi hadde for liten kjøleskapsdel. Har et lite kjøleskap i kjelleren også, men det brukes nesten bare når vi skal ha selskaper eller til jul. Når vi hadde kombiskap ble det brukt oftere, men det var styrete.


#5

millact sa for siden:

Samme løsning som deg, null problem.


#6

meisje sa for siden:

Vi har også prioritert stort kjøleskap på kjøkkenet. Fryseskap har vi på vaskerommet en trapp ned, meget fornøyd med det valget. Hadde tidligere 2 kombiskap, et på kjøkkenet og et på vaskerommet, det var veldig upraktisk siden kjøledelen på kjøkkenet ble overfull og maten ble borte bakerst.


#7

Myria sa for siden:

Jeg er enig med deg. Vi har kombiskap på kjøkkenet, i frysedelen har vi det som brukes oftest og som det derfor er greit å slippe å måtte gå i boden for å finne hver dag. I boden har vi dypfryser samt et kjøleskap til (vi ukeshandler og kjøper mye om gangen så det er veldig greit å ha).


#8

Charlie sa for siden:

Helt enig. Hadde kombi før, og nå fullt kjøleskap og fryser en trapp ned.


#9

Tjorven sa for siden:

Vi har fryser i boden i samme etasje, og det er helt uproblematisk.


#10

IzziCreo sa for siden:

Vi har fryser i uteboden en trapp ned og null problem, så fryser i samme etasje hadde jeg ikke måttet tenke over engang. Vi har kombiskap på ny hytte nå og jeg holder på å klikke i vinkel. Må jo handle ustanselig...


#11

Pelen sa for siden:

Enig.


#12

trøtt sa for siden:

Uten tvil kjøleskap på kjøkkenet og fryser i boden.


#13

Benzo sa for siden:

Jepp, stort kjøleskap og fryser i boden.


#14

veobra sa for siden:

Med to separate skap for kjøl og frys slipper du å tape plass også. Jeg har ikke sjekket, men er sikker på at totalt antall liter kjøl og frys blir større når du ikke har kombiskap. Det går borten del liter i at det må isoleres mellom delene i et kombiskap, og det er kanskje to motorer, i alle fall styring til to enheter. I tillegg er frysedelen som regel noe mindre enn halvparten på en fryser slik at du får færre liter frys hvis du velger kombiskap.


#15

Drømmedama sa for siden:

Vi planlegger nytt hus og vil få akkurat lik problemstilling der. Og har kommet frem til akkurat lik løsning. Kjøleskap på kjøkken, fryseskap i boden/vaskerommet like ved.


#16

Nera sa for siden:

Vi har innebygd kjøleskap på kjøkkenet, stort fryseskap i boden, og nå har vi akkurat kjøpt et kombiskap vi har i garasjen (direkte utgang fra boden).


#17

Ru sa for siden:

Vi har kjøleskuff på kjøkkenet og kjøleskap + fryseboks i etasjen under. Null stress. Jeg foretrekker dog fryseboks fremfor skap, spesielt etter katastrofen fryseskapet ble da strømmen gikk hos svigers.


#18

Propella sa for siden:

Så kjekt at alle enige. Det blir kjøleskap på kjøkkenet og fryseskap i boden.
Takk for svar alle sammen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.