Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Freffe

#1

Kaffestuggu sa for siden:

:danse2: :danse2:

:danse2: :danse2:


#2

Nenne sa for siden:

Jeg er alt for tidlig våken på en fridag! Litt kaffe kanskje?


#3

Divine sa for siden:

Jeg er på Schönefeld flyplass. For en døll flyplass. Anywho, nå skal jeg hjem, dra direkte til sykehuset for å ta noen blodprøver, vaske klær, trene en styrkeøkt på Sats og så pakke på nytt før vi kjører til Trøndelag i morgen.


#4

millact sa for siden:

Siste dag på jobb før to deilige ferieuker venter. Ingen planer, men dagsturer, fikse en del ting mm. Må få snudd døgnet litt også for barna, nytter ikke å sove til godt over 10 hver dag fremover.


#5

Addison sa for siden:

God ettermiddag fra Kyoto! Kom hit med Shinkansen fra Hiroshima nå for litt siden. Vi elsker Japan!! :elsker:


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter på hjemmekontor i dag. Det er jo uansett ingen på jobb, og jeg har ingen fakturaer jeg trenger å ordne med i dag. Fakturaer skal egentlig kunne gjøres hjemmefra det også, men vi er ingen som skjønner hvordan det skal gjøres.

I dag skal jeg ta med knerten til optiker. Synsam driver å deler ut aktivitetsbriller, så kanskje han kan få seg sånne og faktisk se ting når han spiller håndball. Særlig hvis vi får det gratis er det greit å teste ut.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg pusler og pakker ut mens jeg kjenner litt på følelsen av at de fleste er bortreist. Føler for litt mer sosialisering enn jeg får til nå, men det ordner seg muligens når august kommer.


#8

Frøy sa for siden:

Nyter stille morgenstund alene på uteplassen her i Spania. Resten av leiligheten sover. Har rukket å bli kledelig solbrent men går ut i fra at det kan gå over til brunfarge i løpet av de neste 16 dagene som ferien varer.


#9

Matilda sa for siden:

Her har mannen stått opp tidlig for å snekre på den nye, fine bedkassa mi før det blir for varmt. Det er den siste ferieuka hans, og planen var vel egentlig å bli ferdig, tømme traktorhengeren med jord som står i oppkjørselen og generelt komme i rute. Jeg har fått sove lenge, men skal opp og underholde barn og legge sammen klær (eller helst underholde barn ved å få dem til å legge sammen klær :moahaha:). Har planer om å være minst mulig ute i dag. 33 grader er alt for varmt.


#10

Timar sa for siden:

God formiddag fra bassengkanten. Minste går på svømmekurs om morgenene. Han har stor tiltro til egne svømmeferdigheter. Litt FOR stor tiltro, kan man nok si, så det passes godt på.

Lydbok eller podcast er genialt for både å kunne følge med og bli underholdt samtidig. Jeg er late adopter og har endelig oppdaget Jan Thomas og Einar, og holder på å le meg skakk. :knegg:


#11

Blondie sa for siden:

JT og ET er fantastisk! Jeg er skikkelig lei meg for at de har sommerpause.


#12

millact sa for siden:

Blondie: Har du overtatt leiligheten nå? Kommet litt i orden? Føles det greit?


#13

Blondie sa for siden:

Overtok på mandag, blir veldig bra! Alle de tingene jeg tenkte jeg kompromisset på er jeg fornøyd med nå. :knegg:


#14

Hondacrv sa for siden:

Så flott Blondie!!
Her skal det feires fjortenårsdag i heten, så det er berre å snu seg rundt. Heldig vis har me tretti kvadrat terrasse i skyggen. Og gjengen er ganske uhøgtidleg. Og masse is i alle former blir servert. Så det går nok bra.


#15

vixen sa for siden:

Ungene er med sin onkel på hytta og vi har oslodag alene. Deilig. Begynner med hudpleie og napping av bryn på salong. Kaffe på stockfleths først. Luksus!


#16

Stompa sa for siden:

Divine: Schönefeld er døll, Tegel er enda verre. :nemlig:

Jeg nyter at det er under 20 grader i dag. Planlegger en tur i marka, må bare få oversikt over planene til de tre ungdommene som ikke er på jobb først. (Frøkna har besøk av kjæresten og ei venninne; full rulle. :knegg: )


#17

Fersken sa for siden:

Det er varmt på Nordvestlandet. Bading og is er planen.


#18

star sa for siden:

Her henger tåka langt ned i fjærsteinan. Kaldt er det også.


#19

007 sa for siden:

Her er det varmt og vindstille. Null skygge på terrassen, så det er klin umulig å sitte ute.


#20

millact sa for siden:

Fryktelig varmt inne på jobb, vanskelig å konsentrere seg og tenke klart.


#21

Mex sa for siden:

Lat fredag. Bading med venner og unger senere. Siste feriedagen, på mandag starter jobb igjen.. bah


#22

Pappalille sa for siden:

Jeg er klar for å dra hjem, men ikke klar for at ferien er over for mannen. =( Årets ferie føles litt amputert og rar, men jeg vet ikke hvorfor. Vi har gjort noen erfaringer som gjør at vi velger litt annerledes neste år i alle fall. Blant annet trives vi nok aller best på ferie uten en annen familie under samme tak.


#23

007 sa for siden:

Vi sluttet å feriere sammen med andre da ungene var 11 og 15 (og eldste ikke var med oss lenger.) Vi trives best i eget selskap og synes det er stress å forholde seg til andre hele tiden. Det var veldig greit med fellesferier da ungene var små og i lekealder, men ikke etter at de ble større og hadde mer behov for en rolig ferie og alenetid.


#24

star sa for siden:

Det kommer seg. Ser over fjorden nå. Men fortsatt en smule kjøling siden sola lar vente på seg.


#25

Palmen sa for siden:

Adrienne har bursdag! :hjerter: :ballonger: :slengkyss:


#26

Candy Darling sa for siden:

Hurra for Adri! Hun må ha vært skikkelig, skikkelig snill i år. For en dag! Sitter fortsatt i bikini i kveldssolen, og over 30 grader. :hjerter:


#27

Matilda sa for siden:

Gratulerer Adrienne! :konfetti: :ballonger:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.